emiranda 14.02.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Alu, to nie tak,że sobie ktoś o Tobie przypomniał! Ja jestem pewna ,ze wszyscy tak jak ja Ciebie brali za PEWNIK spotkania W końcu to Ty wziełaś na bary nasz zeszłoroczny zjazd! I nas wszytkie ugościłaś Także nie wyobrażam sobie,zeby tym razem mogło Cię zabraknąć Fajnie ,ze przełożysz imprezę Narazie mówimy o centralnej Polsce, jakies spa, albo inne fajne miejsce z noclegiem i miejscem do pogaduch Znasz coś fajnego ???? Karolcia ja tez się cieszę, że się zobaczymy, uwielbiam takie imprezy i chętnie ugościłabym Was wszystkie u siebie jak byście tylko chciały alu ja mam podobne krzesła , gładkie9(te bez podłokietników) Monia Ty masz wiklinowe krzesła ?????? Mnie ta wiklina się przede wszystkim podoba, płozy mniej Alu, BARDZO! cieszę się że będziesz z nami Z krzesełkami nie pomogę, nie lubię takich na płozach Martuś ja tez się cieszę , szkoda, że to dopiero za 3.5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Wszystkim odwiedzającym życzę miłego DNIA ZAKOCHANYCH http://gazetka.home.pl/gazetka/UserFiles/Image/obrazki%20do%20artykulow/st%20valentin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 i wam wszystkiego dobrego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 alu czesć . nie mam taki ksztalt krzeseł, ale nie wiklina:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hejka, Krzesła super, mam podobne ale nie wiklinowe, bosko się bujają ale gdzie można wiklinowe spotkać to nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hejka, Krzesła super, mam podobne ale nie wiklinowe, bosko się bujają ale gdzie można wiklinowe spotkać to nie wiem.. No własnie te bujanie mnie bardzo intryguje. Mam takie fotele z Ikei które się lekko bujają, i chociaz są juz bardzo stare i nie pasuja do mojego salonu to stoją, bo uwielbiamy w nich siedzieć Może kiedys fotel bujany sobie kupię. Takie bujanie z kotem na kolanach bardzo odprężą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.02.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Juz sie cieszę na spotkanie forumowiczek obojetnie gdzie będzie ja jadę, stęskniłam się za Wami dziewczyny. W każdym razie w razie czego mozna to spotkanie u mnie znowu zrobić, nie mam nic przeciwko. Cholerka Walentynki bez męża to nie jest dobry pomysł, co zrobić jak mąż w interesach gdzieś po Polsce jeździ, przynajmniej tak mówi (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Noo ktoś musi Emi na chleb zarabiać Szkoda, ze go nie było.. no ale cóż... Ja nie dojadę.. bardzo żałuję.. Jak nie pogrzeb, to kolonia.. Tego akurat nie mogę przełożyć... Nic to.. może kiedyś.. Natomiast jak Ty jedziesz jechać na południe.. to wiesz.. Masz otwarte zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Juz sie cieszę na spotkanie forumowiczek obojetnie gdzie będzie ja jadę, stęskniłam się za Wami dziewczyny. W każdym razie w razie czego mozna to spotkanie u mnie znowu zrobić, nie mam nic przeciwko. Cholerka Walentynki bez męża to nie jest dobry pomysł, co zrobić jak mąż w interesach gdzieś po Polsce jeździ, przynajmniej tak mówi (?) Alu u nas też nie ma walentynek . czekam na 8 marca:lol2: a ja bardzo się będę starać do P. T jechać:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.02.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Alu u nas też nie ma walentynek . czekam na 8 marca:lol2: a ja bardzo się będę starać do P. T jechać:yes::yes: Mam wielka nadzieję Noo ktoś musi Emi na chleb zarabiać Szkoda, ze go nie było.. no ale cóż... Ja nie dojadę.. bardzo żałuję.. Jak nie pogrzeb, to kolonia.. Tego akurat nie mogę przełożyć... Nic to.. może kiedyś.. Natomiast jak Ty jedziesz jechać na południe.. to wiesz.. Masz otwarte zaproszenie Wioluś ,a może Ci się jednak jakos uda zawsze możesz na ostatnia chwile przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Alu, wyściskam przyszłam I mam nadzieję, że uda nam się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.02.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Alu,buziaki zostawiam:hug: Co do noclegu, ja równiez zapraszam Cie, Alu do siebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.02.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Alu, wyściskam przyszłam I mam nadzieję, że uda nam się spotkać. Aniu mam taka nadzieję, juz się nie moge doczekać spotkania Alu,buziaki zostawiam:hug: Co do noclegu, ja równiez zapraszam Cie, Alu do siebie:yes: Olu jak tylko będzie ładniejsza pogoda, to wybiore się do Kielc bardzo bym chciała zobaczysz jak mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.02.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) To moj przyszly dom A to widok z okna A to widok w drugą stronę Fajnie sobie pomarzyć, ale podobno marzenia się spełniają, jak się bardzo chce Edytowane 19 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.02.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 jA PIERNICZE EMIRANDA-ZAPOMNIALAM,ALE BYLAM CHORA-W PIATEK CHYBA DOJADE DO BIELSKA!!! ZAADOPTUJ MNIE DO TEGO DOMU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.02.2013 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gumisia bardzo chętnie Nie przejmuj się, to drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.02.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ja sie tlumacze-szpital mialam w domu-do dziecka pogotowie,od 3 tygodni z domu nie wyszlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SORRY-JAKI WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO JA CI TEN DOM SPRZATAC BEDE:lol2:-TYLKO MNIE ZAADOPTUJ:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.02.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 TO JA COS WKLEJE U CIEBIE-COS ABSOLUTNIE PIEKNEGO-BYLAM TAM:yes:(na szkoleniu) http://www.hillhouseinteriors.com/ZOBACZ NA PORTFOLI- ZAGALETA:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Gumisia wszystko wiem, o Twoich chorobach, no przynajmniej tyle, co napisałaś na wątku. Nie pisałam, żeby Cie nie denerwować, zobacz to zupełny drobiazg w stosunku do Zagalety. A my z mężem właśnie rozważaliśmy wyjazd do Dubaju basen to jest moje marzenie. Zwróciłam też uwagę na cytaty. Dom oczywiście bajka, ale czy to można nazwać domem????? chocby ten: I believe that if one always looked at the skies one would end up with wings. Flaubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.02.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Masz racje emiranda-domem tego nazwac nie mozna-co najwyzej wiele inspiracji zaczerpnac....Ale hitem jest ze to jest...DOMEK LETNISKOWY!!!!!-jeszcze lepiej nie... Dubaj powiadasz:D-ciepelko:D,moj serdeczny kolega dostal w zeszlym roku roczny kontrakt na szefa kuchni w jednym z tamtejszych hoteli-jest MEGA REWELACYJNYM KUCHARZEM I w ostatniej chwili zrezygnowal bo sie bal ze mu sie zwiazek rozpadnie:( Jak juz zawitasz do tego Dubaju-skocz "nieopodal" do Omanu -ich stolicy Muscatu-ABSOLUTNIE PRZEPIEKNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts