firewall 19.05.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Sens jest kupować w dużych sklepach internetowych, a omijać małe szerokim łukiem. Jeżeli sprzęt działa przez okres 2 lat to niby w każdym sklepie mozna kupić. Ale schody zaczynają się gdy coś padnie i zechcecie skorzystać z niezgodności towaru z umową. Duże sklepy raczej spokojnie podchodzą do tego, ale mniejsze to jest to tragedia. Boksowałem się przez kilka miesięcy z firemką kurtmedia.pl. Na szczęście dość mocno zaangażował się powiatowy rzecznik konsumentów. Ale co nerwów przeszedłem to moje gorzkie doświadczenie. Teraz staram się wybierać sklepy duże lub blisko leżące. W razie czego będę mógł podjechać i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkawaw 21.05.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 W internecie sprawdzam parametry i ceny, później idę do sklepu, w którym oglądam sprzęt, który wybrałam, i w zależności od tego, gdzie jest najtaniej, tam kupuję. Nie zawsze przez internet jest najtaniej, ale zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 24.05.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 W internecie sprawdzam parametry i ceny, później idę do sklepu, w którym oglądam sprzęt, który wybrałam, i w zależności od tego, gdzie jest najtaniej, tam kupuję. Nie zawsze przez internet jest najtaniej, ale zazwyczaj. Robię dokładnie tak samo. Ostatnio w ten sposób znalazłam idealny telewizor, zrobiłam rekonesans w sklepach a w tym najtańszym okazało się, że mogę go kupić przez internet i zaoszczędzę 200 zł. Dobrze, że miałam neta w komórce. Za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze kupiłam uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 16.06.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja większość sprzętu kupiłam w sieci, jest taniej, szybciej i z dostawą do domu nie ma też problemu z oddawaniem czy reklamowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekora 20.06.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Moim zdaniem jedne produkty warto kupić w sieci, inne kupiłabym tylko w sklepie stacjonarnym. Tak czy siak lubię kupować w Internecie i często to robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 20.06.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ja kupuje tylko rtv bo jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 23.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 wszystko jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waterjet 10.07.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ja zawsze ide na wycieczke po sklepach... ogladam pytam testuje i wybieram wracam do domu zasiadam przed komputerem i szukam najtanszego i zamawiam za kazdym razem jest ten sam schemat ide szukam znajduje wybieram i w necie zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 10.07.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 pozniej sie nie dzis ze sprzedawca w sklepie 1 czy 2 czy 5, 10 powie Ci spierdalaj , lub niedlugo wogole nie bedziesz mial gdzie ogladac bo wieszkosc sklepow padnie ! skoro juz cos dotknoles , ogladnąles - to zapytaj sie o cene - czy sprzeda Ci go w dobrej internetowej cenie ! tak jak napisala marianna34 - to nie fair ! docen prace, koszty ktore ktos ponosi bys mogl w klimatyzowanym pomieszczeniu , w wygodnych warunkach ogladac , podotykac produkt , by ludzie w Twoim miescie mieli prace a nie tylko gdzies w "pipidowie dolnym" na 2 koncu polski , tu zyjesz tu wydawaj pieniadze , tu firmy placa podatki , a z tych podatkow gmina inwestuje w drogi, kanalizacje i inne rzeczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka__ 15.07.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ja kupuję bardzo dużo przez Internet: książki, płytki, też sprzęt RTV, AGD a nawet płytki ceramiczne ostatnio tak kupiłam. Dla mnie to najleposza forma robienia zakupów, wygodna, nie zabiera czasu, duży wybór itp. Ale trzeba znaleźć sklep cieszący się dobrą opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izamanko 22.07.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 (edytowane) Parę razy kupowałam sprzęt AGD i komputerowy ze strony:spam:i jestem zadowolona Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmk57 24.07.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 02.09.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jeśli jest to zakup na sprzęt pod wymiar to tak. Inaczej kupujesz w ciemno i możesz dostać coś czego nie chcesz. Po za tym papierki typu gwarancja itd. lepiej móc przeczytać przed zakupem - zwróć na to uwagę przed zakupem, nie zależnie gdzie kupujesz. Określ precyzyjnie model jaki cię interesuje wraz z funkcjonalnościami żeby sprzedawca nie wcisnął ci kitu - zwłaszcza przez neta. Dzięki temu łatwiej znajdziesz zamiennik, a do tego wybierzesz to co ci jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbarka81 02.09.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ja preferuje zakupy osobiste jest to tradycyjne, może staroswieckie, ale musza dokładnie obejrzec a ceny nienajgorsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin81200 03.09.2014 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 jezeli chodzi o agd kupuje tylko w neo 24 transakcja zawsze przebiegala sprawnie i w milej atmosferze a do tego maja bardzo atrakcyjne ceny szczerze moge polecic ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilFar 19.04.2023 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 I jak tam się sprawdza po prawie 10 latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Handrop 19.04.2023 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja ostatnio kupiłam pralkę przez internet Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.04.2023 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 ****.com.pl nie ma problemów z reklamacjami, u konkurencji bywa róóóżnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.04.2023 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Przeglądam oferty sklepów internetowych i widzę np. takie kolejne promocje: Cena w promocji - 1.099 zł. Ostatnia cena przed promocją - 1.399 zł. Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed obniżką - 899 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.04.2023 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 O babci inflacji słyszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts