Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam kilka dni by zgłosić ewentualne zmiany w układzie ścian działowych... Nie mam pojęcia co zrobić - a może zostawić tak jak jest?? Mieszkanie ma być dla 3 osób - najbardziej obawiam się czy ta kuchnia w takim układzie będzie wygodna :oops: Edytowane przez miluśka
od dłuższego czasu zaglądam tu na forum - powoli wsiąkam w jego treści :)ogarnięcie całości nie jest na początku łatwe - więc jeśli pomyliłam działy to proszę o zrozumienie :oops:

Wadą tego mieszkania jest hol większy od pokoi.

Chcesz zamykaną czy otwartą kuchnię?

Dziękuje za przeniesienie

Wadą tego mieszkania jest hol większy od pokoi.

Chcesz zamykaną czy otwartą kuchnię?

co do kuchni - nie potrafię ostatecznie zdecydować - boję się że przy otwartej będzie nas męczyło ciągłe przebywanie w "kuchni" ale boje się też tych małych pomieszczeń

Jeeesoo - a jak już przestaniesz się bać, to napisz jaką chcesz kuchnię :)

Elfir jak do holu wstawi się np. dużą szafę to nie będzie tak źle, a powiększenie pokoi sprawi kosztem holu sprawi, że ten środkowy to się kiszka zrobi...

Mnie brakuje blatu roboczego w kuchni, a przy obecnym układzie to i szafek trochę mało...

chyba wolałabym by kuchnia była częściowo przysłonięta , ale nie wiem czy to rozwiązanie będzie dobre - stąd moje pytanie na forum -

możliwe że otwarcie jej będzie korzystniejsze i takiej opcji całkowicie nie wykluczam :)

czytam, czytam i szukam podobnych projektów, ciekawych rozwiązań ale nie jest to proste a czasu już coraz mniej by wprowadzić jakieś zmiany...