bobiczek 04.01.2012 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) No wchodzę - i niczego prócz dzienników - znaleźć nie potrafię.Mam żal - do ModeratorówByło kiedyś czytelnie, jaśniejTeraz forum zostało zdominowane przez dzienniki i zdjęcia Ja rozumięKocha każdy jak i ja - w czasie budowania pochwalić się, pokazać.....Ale ja wchodząc na forum nie odnajduję się.....TrudnoKażda wyświetlana na świeżo strona - to dzienniki, foto relacje lanych fundamentów.....Się kiedyś można było znaleźć w tematach budowlanych i około budowlanych Bardzo szybkoMam tak tylko ja?Czy ktoś jeszcze... Edytowane 4 Stycznia 2012 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.01.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No wchodzę - i niczego prócz dzienników - znaleźć nie potrafię. Mam żal - do Moderatorów Było kiedyś czytelnie, jaśniej Teraz forum zostało zdominowane przez dzienniki i zdjęcia Ja rozumię Kocha każdy jak i ja - w czasie budowania pochwalić się, pokazać..... Ale ja wchodząc na forum nie odnajduję się..... Trudno Każda wyświetlana na świeżo strona - to dzienniki, foto relacje lanych fundamentów..... Się kiedyś można było znaleźć w tematach budowlanych i około budowlanych Bardzo szybko Mam tak tylko ja? Czy ktoś jeszcze... Uwiąd starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Nie łapię problemu - dziennik budowy to tylko mała część całego forum. Gdzie one ci się wyświetlają? Nie wchodź po prostu do działu dzienników to nie będą się pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Uwiąd starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.01.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Bobiczek - jak wklepałeś w ulubione gdy miałeś FM otwarte na dziennikach, to nie dziwota, że zawsze na dzień dobry otworzą Ci się dzienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Przyznam się, że prawie nie pamiętam tamtego forum, ale pamiętam, że było "przyjaźniejsze". Ponury dawno temu mi obiecał w jakimś wątku, że wklei fragment dla przypomnienia, ale zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.01.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 nie zapomniał, nie zapomniał, tylko go life z deczko przygniótł Mam żal - do Moderatorów Było kiedyś czytelnie, jaśniej Każda wyświetlana na świeżo strona - to dzienniki, foto relacje lanych fundamentów..... Się kiedyś można było znaleźć w tematach budowlanych i około budowlanych Jeśli zaczynasz od kliknięcia na górnym pasku linka "Co nowego" http://forum.muratordom.pl/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post - to nic dziwnego, że ma się wrażenie że przeważają dzienniki i galerie, bo tam od ZAWSZE powstaje bardzo wiele wpisów dziennie ale po zerknięciu na prawą stronę widać, że wpisy pochodzą z różnych działów ja od ponad roku zaczynam lekturę od strony głównej Forum i czytam wyłącznie te kategorie, które mnie interesują http://forum.muratordom.pl/forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a ja mam kilka ulubionych i tylko tam wchodzęczasem idę do psychologa, hyde parku lub działu porad życiowych znależć nowe ulubione a potem jakiś czas znowu wchodzę tylko w ulubione. Na stronie głównej są same reklamy i otwiera się godzinami. A, teraz coś nie ma reklam, pewnie początek roku. A może kryzys? Fajnie, bobiczek, że nadal tu trwasz, choć uwiera.I ponury wrócił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 08.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja zaczynam od nowe posty i przeglądam znajome wątki. Jak mi mało to wchodzę przez mój profil i pokaz moje posty i wtedy mam wątki w których cos pisałem. Przestałem oglądać forum po działach. Pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.01.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Przestałem oglądać forum po działach. Pozdr adam Jak zdecydowana większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts