cawir 08.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam jak w temacie chcę zmienić projekt na który już uzyskałem pozwolenie na budowę na inny projekt. pytanie moje jest takie od czego należało by zacząć załatwiając formalności może to nie będzie poraz kolejny droga przez męke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKUT13 08.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Należy złożyć nowy projekt(zamienny) i uzyskać na niego pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cawir 08.01.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 czyli rozumiem że jeszcze raz trzeba od początku zacząć całą procedure uzyskania pozwolenia na budowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dokładnie tak - a jak projekt różni się znacząco od tego, pod który pisałeś wniosek o wydanie warunków zabudowy (jeśli nie ma MPZP) to trzeba też wystąpić o nowe warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 09.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 o nowe warunki ale chyba tylko jeśli w obecnych się "nie mieści"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dlatego napisałam - jeśli projekt różni się znacząco.Mógł kupić nowy projekt z płaskim dachem a występował o poddasze użytkowe, albo pierwotnie był domek bez garażu a w nowym jest więcej powierzchni i dwa garaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 09.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts