gochau 08.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam, od dawna przeglądam forum i bardzo dziękuję wszystkim użytkownikom za to że mogę Was czytać I przyszedł na mnie czas, stan surowy otwarty juz jest, teraz projektowanie... Otóż mam taki oto salon połączony z jadalnią Wejście do kuchni po stronie lewej, tam też przy oknie jest planowany duży stół z krzesłami oraz jakiś kredens na szkło... Problem z rozmieszczeniem mebli zaczyna się w części wypoczynkowej, otóż na ścianie południowej po prawej stronie będzie kominek, prawa ściana jest wychodząca na taras poprzez duże przesuwne drzwi, także jedynym miejscem w którym mógłby znajdować się TV jest prawy górny róg salonu. Planuję postawić skośną ściankę na której zawiśnie telewizor. Czy Waszym zdaniem taki rozkład mebli w salonie będzie korzystny? Może macie jakieś inne inspiracje, za wszelkie uwagi będę bardzo wdzięczna Aaa i na środku salonu planuję narożnikową sofę z niskim stolikiem. Pozdrawiam gochau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 W ten sposób dużo przestrzeni masz niezagospodarowanej. Wykusz jest kompletnie pusty. Tam jest wyjście na ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochau 09.01.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Rzeczywiście dużo przestrzeni się marnuje, chociaż w rzeczywistości sofa byłaby ustawiona mniej więcej na środku salonu.. Wyjście na taras jest z prawej strony, natomiast na górze są to 3 okna. Chciałabym żeby można było jakoś ustawić sofę przy tych oknach ale nijak się to ma do kominka i nieszczęsnego telewizora na który nie mogę znaleźć miejsca. Proszę o wszystkie rady Pozdrawiam gochau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A może nie łączyć funkcji kominkowej z telewizyjną:http://img543.imageshack.us/img543/4562/pr1t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochau 10.01.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dziękuję Elfir za zainteresowanie moją sprawą Podoba mi się Twoja koncepcja jednak obawiam się czy telewizor na ścianie obok przejścia do kuchni to dobry pomysł? Nie będzie to kolidowało ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts