SandraP 09.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Pomóżcie, meble ciemne- wiśnia malaga, płytki na ścianie- mugat kremowy, podłoga tez kremowa i nie mam pojęcia w jakim kolorze blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 10.01.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki:-) A jaki kolor na ścianę do takiego zestawu? Edytowane 10 Stycznia 2012 przez SandraP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksbus 10.01.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam a jaki materiał planujesz na blat.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 10.01.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 jeszcze nie wiem jaki materiał; stolarz, który będzie nam robił kuchnię ma przyjść z tymi wzorami i kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksbus 10.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja bym polecała granit, ja go mam od kilku lat i dosłownie nic się z nim nie dzieję.Nie to co drewno czy tez coś drewno podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 11.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Zmieniłam zdanie co do plytek na ścianie, będą kremowe ale z takim dodatkiemhttp://wykonczymy.pl/plytki-kuchenne-scienne-pilch-inserto-indiana-2-30x60.htmlczy będzie pasować zielona ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.01.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Podsumujmy: meble - wiśniowe płytki w papryczki - czerwono-zielono-brązowo-żółte blat kremowy sciana zielona - zakładam, ze odcień identyczny jak na papryczkach Mnie się to nie widzi, Ja bym dała ścianę jasną - identyczną jak kolor tła w papryczkowych płytkach, ale ja chyba nie jestem dobrym doradca, bo to kompletnie nie mój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 11.01.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 wiśnia malaga- nie wiem czemu tak się nazywa ten kolor- to bardzo ciemny brąz, papryczki będą tylko małym dodatkiem, 90% płytek gładkie kremowe, chciałam jakiś wyrazniejszy kolor na ścianie, mogę jeszcze prosić o jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 wiśnia to mi sie raczej z czerwonym kojarzyła - przepraszam Zrobiłam Ci cos takiego - może pomoże http://images50.fotosik.pl/1315/22a9f0a623134949med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 11.01.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 dzięki za pomoc; taki odcień zielonego jak dla mnie zbyt jaskrawy, już sama nie wiem jak pomalować te ściany, może jedną ścianę zrobić mocniejszą a pozostałe jaśniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dorzucenie jeszcze jednego koloru może się okazać przesadą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 11.01.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 nie myślałam o dodatkowym kolorze tylko o różnych odcieniach, poza tym nie upieram się przy zieleni, może jakiś odcień beżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 To wszystko to rzecz gustu - tobie sie podoba wiśnia-malaga, innemu biały połysk, tobie zielony innemu beż itp itd Ja lubię jasne pomieszczenia - jesli robiłabym ciemne meble to cała reszte zrobiłabym jednolita - jak zamieszkasz w domu to dojda ci kolorowe dodatki: tu bedzie stał czajnik, tam płyn do mycia naczyń, tu postawisz owocjerke z soczystymi pomarańczami itd Kolorów ci przybędzie w mig Blat osobiśicie dałabym taki: Piasek bilbao - to jest taka kawa z mlekiem z "piaskiem" w różnych odcieniach brązu - to jesli masz mniejszy budżet, jeśli pieniędzy na ten cel masz więcej to może jakiś granit - ale wtedy zdecydowanie zaczelabym od kupienia blatu a nie płytek - może ci się spodobać coś co kompletnie z płykami nie będzie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 12.03.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Przede mna ten sam problem, aczkolwiek kolorystyka i styl inne. Otóż określiliśmy mniej więcej i wiemy, jak ta kuchni ma być - spodobały nam się np. takie znalezione w sieci : http://img442.imageshack.us/img442/1488/kuchniafornir.jpg http://img685.imageshack.us/img685/5254/kuchni.jpg http://img163.imageshack.us/img163/5205/293236281f.jpg ARKESIA GRAFIT: http://img201.imageshack.us/img201/6735/arkesiagrafit.jpg Na grafitowy lub ciemniejszy blat jesteśmy ukierunkowani na 100%, kłopot nam sprawia decyzja w sprawie gresu - czy w kuchni polerowany czy półmat? Mój mąż zakochał się w szarej Arkesii Paradyża. Mi też baardzo się podoba, ale tu nasuwa się pytanie - czy nie będzie za ciemno?Na załączonych fotkach podłogi są delikatne i niezbyt ciemne :/..Ściany na pewno będą jasne, a między szafkami szkło+grafika w jakimś fajnym kolorku fajnie przełamującym szarości. Może któraś z forumowiczek ma lub gdzieś widziała? I mogłaby podpowiedzieć..poradzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts