jaksie 11.01.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Załóżmy, że nie ma ograniczen finansowych , to czy ktoś mógłby uczciwie polecić krzesła wykonane z tworzywa sztucznego, które są wygodne na dłuższe posiedzenia i nie rysują się przy byle okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 11.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Snille ze szwedzkiego sklepu. Za jakieś 90 zł. Ja mam krzesło do komputera i nigdy bym nie uwierzyła że może być takie wygodne gdybym wcześniej nie posiedziała u znajomych. Domyślam się że chodziło Ci jednak o coś bardziej wypaśnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 z powodu ograniczeń finansowych, nie siedziałam na krześle które można kupić bez ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 11.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Urban ikea - mało oryginalne ale mega solidne i wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.01.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 dzięki dziewczyny Elfir, a na jakich siedziałaś i jakie były twoje odczucia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 tyłek się lepił jak byłam w krótkiej spódniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 12.01.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ghost kartell- bardzo wygodne nawet na dłuższą metę-mam je krótko i dośc rzadko używane i jeszcze nie zniszczone więc nie wiem jak się będą zachowywać przy intensywnym użytkowaniu- ale plastik jest naprawdę solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 12.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ja siedziałam na pantonach, w sumie całkiem wygodne, mniej dla dzieci - zeslizgują się ... Pewnie dlatego że są wyprofilowane pod dorosłą osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.01.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ghost kartell- bardzo wygodne nawet na dłuższą metę-mam je krótko i dośc rzadko używane i jeszcze nie zniszczone więc nie wiem jak się będą zachowywać przy intensywnym użytkowaniu- ale plastik jest naprawdę solidny piszesz, rozumiem, o oryginałach, nie o insp. ? Elfir na moich z ekoskóry też się lepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 dlatego w domu w jadalni myślę o materiałowej tapicerce na krzesłach. W każdym razie lepszy IMHO jest plastik taki lekko granulowany niż gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 13.01.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 piszesz, rozumiem, o oryginałach, nie o insp. ? QUOTE] tak, oryginalne-inspirowanych na oczy nie widziałam więc nie mam porównania nawet- ale ghosty mimo iż są z plastiku to naprawdę robią wrażenie (mam transparentne)- szczególnie jesli ktos w ogole ich wczesniej nie widzial (tj. nie wiedzial ze takie krzesła w ogóle istnieja:))- i np. wieczorem gdy jest niewiele swiatla(tylko kinkiety czy lampki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts