Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basia, Sharlotka, właśnie wróciłam do domu i wysłuchałam relacji P. z placu boju. Generalnie ekipa spieszy się na święta do domu, u nas ciągle leje więc odpierniczają fuszerkę. Dzisiaj przykręcali dechy na deszczu, nie wiem jak oni chcą to jutro pomalować, jak drzewo jest mokre, szef się zarzeka, że na pewno na mokro nie będzie malował, a potem mówi, że jutro kończą. Całość przykryli póki co folią, którą wygrzebali sobie u nas w garażu (nawet nie zapytali). P. się wkurzył, facet się tłumaczy, że co on miał zrobić, to mu P. odpowiada, że jak to co, naginać do hurtowni, która jest 200 metrów od nas i kupić paczkę folii a nie grzebać komuś po garażu. Poza tym z jednej strony źle wymierzyli deski i wyszedł im "wsteczny" kapinos, czyli nie ma takiego daszku tylko deska pionowa wystaje przed ten daszek, facet chce dokręcać jakieś listwy, ale co on mi będzie sztukował listwami, no bez jaj... Jakoś się tym nawet nie emocjonuję, maja to poprawić i koniec. Ten niższy podest podnieśli, ale zostawili jeszcze dziurę w środku, bo wcześniej pieczołowicie wygrzebali ubite podłoże. Ogólnie są podpadnięci i jakoś zagięłam na nich już parola. Złą pogodę odbijają sobie skrótami na naszej robocie.

Morelko piękny drewniany taras!!!!piękny kolor!!! Jak przyjdzie zieleń będzie wypas.Fajnie ,że masz od sąsiada łądny kawałek zielonego żywopłotu.

Widać ściężkę z płyt na boku domu-tam płyty są po szerokości,masz je jedna przy drugiej ,czy płyty mają lekki odstęp?Jaki wymiar ma główny drewniany taras?

fajny kolor tego tarasu-świetnie gra z oknami. A ze tez mam winchesterki to od razu proszę o kolor oleju (i jakie drewno dałaś). Pewnie pisałaś,hę? :-)co prawda taki układ tarasu do mnie nie przemawia, wydaje mi się ze te małe tarasiki są mało praktyczne ..ale pewnie świetnie to zagospodarujesz i efekt będzie WOW!