Moorela 13.04.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Nie wiem Basia bo nie pamiętam już naszych starych chodnikowych płyt płyty z jadaru to zwykły beton bez wodotryskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 moorela - zniknął ci podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Jak piszę z telefonu to mi się tak dzieje, nie wiem dlaczego Teraz np. pisze już na kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.04.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ten beton to taki gładki w miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Gładki! Może CI porobię zdjęcia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.04.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 no, poproszę na maila możesz będzie chyba prościej ,a jak dałaś wymiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.04.2014 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Wymiar płyty 100x50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.04.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Wymiar płyty 100x50 bo ja się zastanawiam nad 60x90 z uwagi na ciągi komunikacyjne,albo wtedy będą 60 cm szerokie ,albo dam 90 cm ,ale nie wiem czy ma szens taką szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.04.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ivy te moje profile barierki na balkonie to 2cm a słupki 4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.04.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Basia ścieżki między grzadkami mam na 50 cm, ale już do domku gospodarczego i przed domem to przynajmniej 100. Jak chcesz swobodnie przejechać rowerem, rączka czy wózkiem to musi być przynajmniej 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.04.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ja myślę o ścieżce dookoła domu,czyli takiej bardziej głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Morelko no i co tam na placu boju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.04.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No właśnie??? Masz jakiś sprawdzony olej do desek, Marzenko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.04.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Basia, Sharlotka, właśnie wróciłam do domu i wysłuchałam relacji P. z placu boju. Generalnie ekipa spieszy się na święta do domu, u nas ciągle leje więc odpierniczają fuszerkę. Dzisiaj przykręcali dechy na deszczu, nie wiem jak oni chcą to jutro pomalować, jak drzewo jest mokre, szef się zarzeka, że na pewno na mokro nie będzie malował, a potem mówi, że jutro kończą. Całość przykryli póki co folią, którą wygrzebali sobie u nas w garażu (nawet nie zapytali). P. się wkurzył, facet się tłumaczy, że co on miał zrobić, to mu P. odpowiada, że jak to co, naginać do hurtowni, która jest 200 metrów od nas i kupić paczkę folii a nie grzebać komuś po garażu. Poza tym z jednej strony źle wymierzyli deski i wyszedł im "wsteczny" kapinos, czyli nie ma takiego daszku tylko deska pionowa wystaje przed ten daszek, facet chce dokręcać jakieś listwy, ale co on mi będzie sztukował listwami, no bez jaj... Jakoś się tym nawet nie emocjonuję, maja to poprawić i koniec. Ten niższy podest podnieśli, ale zostawili jeszcze dziurę w środku, bo wcześniej pieczołowicie wygrzebali ubite podłoże. Ogólnie są podpadnięci i jakoś zagięłam na nich już parola. Złą pogodę odbijają sobie skrótami na naszej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 bez sensu ,że przykręcali dechy w deszcz.Chyba powinny być suche do olejowania.POwiedz,że mu zapłatę posztukujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.04.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Basia, wklejam zdjęcia płyt. Na moje oko one są gładkie Tarasu całe szczęście nie olejowali, tylko smarowali impregnatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.04.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 super taras :yes: zazdraszczam i niestety nie skopiuje jak innych hihhi elelemtów niestety u mnie betonowy wiec trzeba jakieś płytki wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 17.04.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Laaaadny wyszedl ten taras ! A padac przestanie i przyszly ogrod ten przestanie byc blotnym zakatkiem. Ja z ustesknieniem czekam na moich panow od tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.04.2014 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Morelko piękny drewniany taras!!!!piękny kolor!!! Jak przyjdzie zieleń będzie wypas.Fajnie ,że masz od sąsiada łądny kawałek zielonego żywopłotu.Widać ściężkę z płyt na boku domu-tam płyty są po szerokości,masz je jedna przy drugiej ,czy płyty mają lekki odstęp?Jaki wymiar ma główny drewniany taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 17.04.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 fajny kolor tego tarasu-świetnie gra z oknami. A ze tez mam winchesterki to od razu proszę o kolor oleju (i jakie drewno dałaś). Pewnie pisałaś,hę? :-)co prawda taki układ tarasu do mnie nie przemawia, wydaje mi się ze te małe tarasiki są mało praktyczne ..ale pewnie świetnie to zagospodarujesz i efekt będzie WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts