chantall24 18.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Moze mam dziwne pytanie ale jakie szafki stosuje sie do umywalek nablatowych? Chce podwieszana szafke z umywalka nablatowa... Musze kupic szafke i dodatkowo blat???? Prosze napiszcie jakie szafki polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 wkurzona cenami szafek łazienkowych, zamierzam swoja umywalkę zamontować na szafce kuchennej z IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.01.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Elfir ciekawy pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.01.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) http://images47.fotosik.pl/230/7816992e72b681bam.jpg ja miałam robioną na wymiar, tu zdjęcie z montażu i po, bo w końcu zrobiłam http://images40.fotosik.pl/1543/2899aa62d522d36amed.jpg Edytowane 6 Maja 2012 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 05.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 wkurzona cenami szafek łazienkowych, zamierzam swoja umywalkę zamontować na szafce kuchennej z IKEA. a na jakiej konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 06.05.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 podrzucajcie pomysły bo tez jestem wkurzona cenami szafek łazienkowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 a na jakiej konkretnie? Nie wiem, jakiejś 80 -tce z szufladami pod zlew. Mam jeszcze trochę czasu do urządzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 20.06.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 sprawa szafek pomyślnie rozwiązana małym nakładem finansowym:łazienka dolna - umywalka wisząca ( jakaś zwyczajna cersanit lub koło, co akurat będzie w dobrej cenie) do tego właśnie nabyłam małą stojącą szafkę "shaker style" podstawianą pod umywalkę, z taką dziurą na syfon.łazienka górna - za bezcen nabyłam z drugiej ręki ( nietrafiony zakup) wycofaną z ikei szafkę freden, nówka, w oryginalnym kartonie , zamówię-dorobię do niej blat , do tego wpuszczana okrągła umywalka Rea model Coco.i jestem bardzo zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Infantine 04.09.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Ja bym nie oszczędzała na łazience. Nie mówię, że masz płacić 5 tysięcy za szafkę pod umywalkę, ale pamiętaj, że łazienka jest narażona na dużą wilgoć i powinnaś kupić mebel, który będzie zabezpieczony przed nią, innej opcji nie ma. Niezabezpieczony mebel puchnie rozkleja się, wiem, co mówię, bo przechodziłam już to z pewną polską marką. Weź sobie zobacz szafkę D-Luxe białą na stronie BConcept. Właśnie umywalka jest nablatowa tak jak mówisz. W grudniu kupiłam sobie własnie tą tyle że w innym kolorze i naprawdę mogę polecić. Edytowane 4 Września 2012 przez Infantine bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts