Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Schettino, Schettino!

perm

Recommended Posts

Kapitan Concordii stwierdził że nie uciekał ze statku tylko pośliznął sie i wpadł do szalupy!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nie chyba w tej chwili bardziej skompromitowanego człowieka na Ziemi. Aż się prosi by stworzyć jakis front obrony Schettino który zająłby sie uprawdopodobnianiem jego wersji wydarzeń. Brońmy Schettino!!!

Pierwszy i bodajże trzeci wpadli razem z kapitanem do tej samej szalupy ;-). Podejrzewam, że też medalu nie dostaną, ale ogólnodostępny kozioł ofiarny jest póki co jeden. Może niedługo będą dostępne jego figurki którym będzie można urwać głowę, nasikać czy co tam jeszcze...

Nie podoba mi się dużo rzeczy, ale branie udziału w publicznej egzekucji też mnie nie rajcuje. Rozumiem, że emocje musiały zostać wyładowane, ale już chyba zostały...

Pierwszy i bodajże trzeci wpadli razem z kapitanem do tej samej szalupy ;-). Podejrzewam, że też medalu nie dostaną, ale ogólnodostępny kozioł ofiarny jest póki co jeden. Może niedługo będą dostępne jego figurki którym będzie można urwać głowę, nasikać czy co tam jeszcze...

Nie podoba mi się dużo rzeczy, ale branie udziału w publicznej egzekucji też mnie nie rajcuje. Rozumiem, że emocje musiały zostać wyładowane, ale już chyba zostały...

Jaka egzekucja? Podziwiam po prostu fantazję tego człowieka który brnie dalej w niestworzone teorie. Droga Babo, nijak się to ma do kopania leżącego. Nie pisałem nic wczesniej bo też nie przepadam za dobijaniem rannych ale to co on wygaduje post-factum to kabaret czysty. Jakakolwiek byłaby prawda, pomysł z "wpadnięciem" do szalupy zasługuje na oklaski :).