1986annalisa 19.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam! Szykują mi się pewne remonty i szukam ciekawych pomysłów. Ostatnio ktoś podsunął mi temat fototapet, ponieważ razem z mężem jesteśmy fotografami więc moglibyśmy zaszaleć. Myślałam czy nie zrobić jej w salonie jednak na salon jest inny plan. Co myślicie o fototapetach w kuchni - między szafkami górnymi a blatem kuchennym? Ktoś praktykował? Jak to się prezentuje? Macie jakieś doświadczenia? Jakoś nie umiem sobie tego zwizuwalizować tym bardziej, że jeszcze nowe szafki nie wybrane... help help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.01.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 jesteś świeżynka, ale na wszelkie demony internetu, przeczytałaś chociażby to, co masz pod swoim nickiem napisane: "WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi". Mamy na forum wyszukiwarkę - pod słowem "fototapeta" i "kuchnia" znajdziesz kilkaset wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozef78 14.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Przestrzeń między blatem kuchennym a szafkami warto jakoś fajnie wykorzystać. Fototapeta może być dobrym rozwiązaniem, warto też rozważyć dekor kuchenny. Tutaj można zobaczyć o co chodzi: http://www.produkcjafototapet.pl/druk_na_szkle.html A jak wytrzymałość takich fototapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 17.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No właśnie, też nie wydaje mi sie, żeby przetrwała kontakty z tłuszczem pryskającym i wodą/wilgocią. I parę w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sapiens 19.08.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Pomyśl o szkle, PCV, pleksi. Fototapeta w kuchni raczej słabo. Świetną jakość uzyskałem na [EDYTOWANO REKLAMĘ], do tego mają sporo ciekawych wzorów. Wczytałem fotę Nicka Cave'a , będę instalował między szafkami! Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazzi 19.08.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Sporo jest teraz takich realizacji, ale nei każda fototapeta sie do tego nada - trzeba wybierać taką z dodatkową wartswą ochronną (pokrytą laminatem stałym PCV bodajże). Bo fototapeta do kuchni musi być bardziej wytrzymała niż taka standardowa, np. do sypialni czy salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluecanvas.pl 23.04.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 W kuchni polecam szkło. Zadruk od spodu + biały poddruk + folia - produkt na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kminek 27.04.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Alternatywą (jesli chodzi o udekorowanie czymś kuchni) mogą być panele dekoracyjne na ścianie. Też fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekWachacz 23.07.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Tapeta w kuchni może wyglądać ciekawie, trzeba uważać na zbyt wzorzyste tło i jaskrawe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts