madyda 19.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam, jeśli na forum znajdują się osoby budujące dom wg projektu "Dom na górce" proszę o zamieszczanie zdjęć i uwag, projekt bardzo mi się podoba, poprostu dobrze się wkomponuje w moją działkę. zachęcam do dzielenia sie swoimi opiniami, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Agnieszka. 09.06.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Domek jest bardzo fajny! duzo okien to jest to co lubieee;) Powinnaś się na niego zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Agnieszka. 12.06.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 obejżyj sobie tutaj zdjecia: http://www.mgprojekt.com.pl/zdjecia-z-realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaKuba 04.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Super domek! Zachęcam do zakupienia bo firmy solidna dobre projekty i wogóle dobre opinie! Sama szukam projektu od nich! Jak chcesz czegos wiecej sie dowiedzieć na temat tego domku to wejdz na ich forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Nie wiem czy jest sens cofać garaż poza obrys budynku. Słup w podcieniu to spory radiator ciepła, więc lepiej gdyby znalazł się wewnątrz murów. To jest naprawdę duży dom, więc nie będzie tani w budowie. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby zlecić wykonanie projektu indywidualnego - w kosztach budowy będzie to niewielka kwota a dom będzie idealnie dopasowany do działki i jej nachyleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorka 11.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Zdecydowanie bardzo fajny, szczególnie narożny balkon oraz rozkład pomieszczeń. Madyda zdecydowałas się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birds 23.10.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Rzeczywiście rozkłą pomieszczeń jest ciekawy. Dobrze, że jest już zaprojektowana piwnica i generalnie dużo miejsca. Gabinet jest jak dla mnie trochę za długi, zrobiłabym tam coś innego. A sypilania na dole jest świetnym rozwiązaniem dla dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts