prz_woj 17.10.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Widzę, że mój wątek ożył ponownie po pół roku Otóż odpowiadam - nie zdecydowałem się na zakup mieszkania. Kupiłem inne, na zamkniętym, cichym osiedlu, bardzo blisko tamtego, ale... o 50 tys droższe za niemal identyczną powierzchnię, które będę spłacał kolejne kilka lat dłużej Przejeżdżając obok tamtej lokalizacji widzę, że wszystkie mieszkania znalazły już nabywców, czyli jednak można tam mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ollala8 10.07.2019 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Witam. Czy kupił Pan to mieszkanie nad Biedronką? Zastanawiam się nad kupnem takowego i cały czas mam wątpliwości. Może je kupił i może podzielić się spostrzeżeniami? Czy faktycznie jest to uciążliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josnow 14.08.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Ja bym odradzał, głównie ze względu na dostawy do sklepu. Duże tiry pod blokiem to średni pomysł. Z drugiej strony mieć biedrę pod blokiem to wygrana dla niejednego studenciaka i nie tylko xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 14.08.2019 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Ja bym odradzał, głównie ze względu na dostawy do sklepu. Duże tiry pod blokiem to średni pomysł. Duże TIRy nie jeżdżą z dostawami, bo nie mają windy i nie rozładują się same. No i trudno manewrować w ciasnych przestrzeniach. Dostawy do sklepów są zwykłymi ciężarówkami. Poza tym brak sklepu nie pozbawia TIRy możliwości jeżdżenia pod oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 14.08.2019 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Małymi wożą tylko tam gdzie duże nie wjadą. Do większości Biedronek jeżdżą duże TiR-y z naczepą. Inna sprawa, ze są nieuciążliwe, przecież taki tir pod sklepem nie zap.. 90 na godzinę tylko powoli manewruje. Z reguły maja tez oddzielny podjazd pod rampę, dostawa tez jest raz, góra dwa razy dziennie, więc to nie tak że ciągle masz tiry pod oknem. Większy problem to według mnie fani tuningu i harleyowcy na zakupach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beefree 02.10.2019 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ma pan sporo racji. Ja od siebie jeszcze dorzucę (bo mieszkałam w śródmieściu), przy trasie gdzie NON STOP są marsze, manifestacje, masy rolkarskie, maratony. Powiem jedno: RATUJ SIĘ KTO MOŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beefree 03.10.2019 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Jak będę szukać mieszkania na stałe, to jakieś nowoczesne, spokojne osiedle na obrzeżach. Może Ząbk, Marki, Zielonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papciochmiel 07.10.2019 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Plusem jest też to, że nie musisz się za bardzo przejmować tym, co się dzieje pod Tobą, a i w przypadku jakichś spotkań ze znajomymi, to zawsze jeden sąsiad mniej, który będzie psioczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts