amalfi 24.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jesteś duży masz swój rozum. Przychylam się całkowicie do opinii jola-krzysiek.. Jola powinna zaplacić Krzyśkowi odszkodowanie, bo w tym wypadku korzysta z Jego własności intelektualnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 24.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Przestudiowałem ACTA. I jeśli "mój premier" , podpisze ten dokument, będę głosował na PIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.01.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Przestudiowałem ACTA. I jeśli "mój premier" , podpisze ten dokument, będę głosował na PIS To możesz się szykować, bo ACTA będzie podpisany - mało istotny fakt zresztą dla nas .Za to czy wejdzie w życie i będzie ratyfikowany, zależeć będzie chyba od sondaży poparcia rządu a te są marne. Dla pocieszenia dodam tylko, że gdyby PiS nie był w opozycji też by podpisał ( jeszcze niedawno nie wiedząc o obecnych reakcjach społecznych wychwalali ACTA pod niebiosa). A tak, Donald załatwi Jarkowi, to co mu od dawna chodziło pogłowie na wypadek wygranych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Od ochrony własności intelektualnej mamy przepisy. ACTA tworzy odpowiedzialność zbiorową, co jest niezgodne z większości Konstytucji w cywilizowanych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Poza tym sankcjonuje decyzje na podstawie podejrzeń, a nie udowodnionych faktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 24.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jola powinna zaplacić Krzyśkowi odszkodowanie, bo w tym wypadku korzysta z Jego własności intelektualnej. Hm... moja własność intelektualna i nie tylko taka w całości należy do mojej małżonki . ACTA tworzy odpowiedzialność zbiorową, co jest niezgodne z większości Konstytucji w cywilizowanych krajach.Tego nie bardzo się dopatrzyłem (doczytałem)? Od ochrony własności intelektualnej mamy przepisy. I tak niech zostanie. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.01.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Hm... moja własność intelektualna i nie tylko taka w całości należy do mojej małżonki . . Rozumiem, ubezwłasnowolnienie. Tego nie bardzo się dopatrzyłem (doczytałem)? . Proste. Dzieciak ściągnie piosenkę Lady Gagi, a ojciec pójdzie siedzieć, odetną mu internet i matka będzie musiała sama zapracować na rodzinę. Przepraszam, ale to wszystko jest już tak absurdalne, że śmiać mi sie chce. Jest to oczywiście śmiech przez łzy. Informacja kilka dni przed podpisaniem, sami nie wiedzą, o co chodzi, Sikorski na Twitterze prowokuje hakerów i drwi z włamów na rządowe serwery. Jak dla mnie to jeden cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Hm... moja własność intelektualna i nie tylko taka w całości należy do mojej małżonki . Tego nie bardzo się dopatrzyłem (doczytałem)? Za nielegalne treści odpowiada właściciel serwera a nie ten co umieszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 24.01.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Przepraszam, ale to wszystko jest już tak absurdalne, że śmiać mi sie chce. Jest to oczywiście śmiech przez łzy. Informacja kilka dni przed podpisaniem, sami nie wiedzą, o co chodzi, Sikorski na Twitterze prowokuje hakerów i drwi z włamów na rządowe serwery. Jak dla mnie to jeden cyrk. Jeszcze dodam: Minister Boni z rozbrajająca szczerością wyznaje, że nie wie, kto zarządza rządowymi stronami internetowymi, gdyż nie wszyscy odpowiedzieli na ankietę w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Za nielegalne treści odpowiada właściciel serwera a nie ten co umieszczał. A jak właściciel poszedł wtedy spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Amerykanie zamknęli Megaupload, bo tam umieszczano pirackie kopie. Nie ścigali tych, co umieszczali, tylko właścicieli serwisu. Teoretycznie za "pranie brudnych pieniędzy" - przynajmniej tak podali w oświadczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A jak właściciel poszedł wtedy spać? Obudzi się, a wokół MATRIX ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 24.01.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Doszły mnie jakieś pogłoski, że administrator tego forum zapowiada zamknięcie go. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 "Przestudiowałem ACTA. I jeśli "mój premier" , podpisze ten dokument, będę głosował na PIS " A nie mówiłem!?!!! Wtedy Maciarewicz dorobi do tego akty wykonawcze i wszyscy spotkamy się na jakim ... stadionie! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Warto zobaczyć i pomyśleć!http://www.obiegikultury.centrumcyfrowe.pl/ Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 24.01.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ludzie, narzekacie na polityków których sami wybraliście trochę to nie logiczne, dlatego zdradzę wam mój patent na wybory (póki jeszcze mogę)chodzę na każde wybory podpisuje liste więc zadna menda sie za mnie nie podpisze po czym głosuje na wszystkich kandydatów na wszystkich listachjezeli liczba nieważnych głosów będzie dwucyfrowa to znaczy że nasz głos jest zauważalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 mamut - problem w tym, ze ACTA do soboty popierały wszystkie kluby poselskie, niezależnie od orientacji politycznej. A przeciętny Polak nie wiedział, że w ogóle coś takiego się omawiane. Dopiero teraz PiS usiłuje zdobyć sobie poparcie internautów stwierdzając, że byli w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Paradoks jest taki, że podpiszą coś co tak samo ich będzie dotyczyć,choć chwilowo im się wydaje inaczej. Prędzej czy później, miejsceprzy żłobie zajmie ktoś inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 zastanawiam się, jak jakiś hacker umieści na stronie rządowej linki i zdjęcia ukradzione z internetu, to czy w myśl zapisów ACTA, odpowiedzialność karną poniesie premier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.01.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 NEWS Rosyjski naukowiec znalazł życie na Wenus? "Te obiekty żyją" Tutaj reszyta Przeprowadzam się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts