aksamitka 23.01.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mnie sie podoba wersja ze skosnym okapem szafki 60 zdecydowanie z 1 drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejSi 23.01.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo dziękuję Pytanie techniczne- w jakim programie robiłaś wizualizację? W SweetHome 3d nie udało mi się uzyskać takiego zbliżenia w widoku z góry no i tekstury masz bardziej eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To Ikea Planer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baumanka 15.10.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 julianna16 - zgadzam się co do okapu w 100%. Również się przekonałam, że zabudowane są lepsze, no i wyglądają zdecydowanie lepiej. Na zdjęciach fajnie wszystko przedstawione bo każdy element idealnie ze sobą współgra. Fajnie wygląda ta drewniana podłoga, jestem bardzo za jeśli chodzi o kuchnie bo od razu klimat robi się cieplejszy. Jeśli będziesz inwestować bo postaw na bambusa - najładniejszy i najbardziej trwały. Kuchnia marzenie Ciekawa jestem jak będzie wyglądała w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurek_86 16.10.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 nigdy nie dawaj kuchenki koło lodówki jak zaproponował Elifr. No chyba że chcesz aby się lodówka zepsuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.10.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Szczurek - zyjesz przeszłoscią technologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baumanka 25.10.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Szczurek nic bardziej mylnego. Takie rzeczy może i miały miejsce kiedyś, ale teraz nie sądzę, żeby położenie lodówki obok kuchenki miało jakieś znaczenie. Moim zdaniem cały projekt wygląda świetnie. Idealne połączenie, wszystko ze sobą współgra no i ta podłoga! Jestem zachwycona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts