Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

hurtownie materiałów w Poznaniu i okolicach

grinch

Recommended Posts

Witam

Czy ktoś zna hurtownie materiałów budowlanych, składy w Poznaniu i okolicach godne polecenia tj. tanie :)

Wujek google podpowiada dużo, ale zapytam może coś ktoś wie i doradzi.

Wogóle z czego najlepiej budować dom teraz (projekt Archon,u - Dom w daliach 2). Wuj-budowlaniec-wykonawca doradza Suporexa na klej i ocieplenie styropian 12 cm.

Jeśli nie odpowiedni dział tematu to przepraszam i proszę przenieść.

pozdrawiam

Z czego budować to zależy kogo zapytasz to i taka będzie odpowiedź.

Każdy będzie chwalił swoje i każdy będzie miał w tym jakąś rację.

Jeśli chodzi o hurtownie i składy to ja kupowałem i kupuję najwięcej tutaj - czyli w internecie.

Materiały oglądam tam tzn w Marketach. Jeśli cena jest realna to kupuję na miejscu, a jeśli nie to zarobi producent, sklep internetowy, allegro (czasami) i kurier, a Market nic.

Budowałem i buduję się 80 km od Poznania - pod Piła.

W Pile jest ciekawa hurtownia - mało znana i tania. Malutki plac- wielkości mojego domu i praktycznie wszystko ściągają bezpośrednio na miejsce placu budowy.

Właściciel zawsze mi mówi abym mu powiedział jakie ceny dostałem w terenie to on da jeszcze niższą :) i dowiezie na miejsce.

2 miesiące temu kupowałem 5 okien dachowych. W Markecie kosztować miały około 5500zł + dowóz a w internecie dałem za nie 3400 z wniesieniem do domu. Pisałem o tym na innym wątku itd itd.

Jak by co to pytaj.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...