OlegGrom 30.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) witam serdecznie, jestem nowy na tym forum jednak przeczytałem, że można przedstawić w nim swój problem, w kilku zdaniach opisze go dokładnie, chciałbym niewielkim kosztem odświeżyć pokój zdjęcie w załączniku, kupiłem już farby na ścianę-kolor cynamon, kawa z mlekiem, sufit będzie lekko szary wpadający raczej w jasne kolory, częściowo jest pokryty boazerią, mam do niej sentyment i nie chcę jej zrywać. Dodatkowo planuje umieścić 2 antyramy z moimi ulubionymi piosenkarzami, również myślę o zmianie lampy i tu właśnie pojawia się problem. Moja żona znalazła w jednym ze sklepów lampę i chce ją kupić, wygląda solidnie, cena tez może być, jednak uważam, że nie będzie pasować do pokoju. link do lampy http://e-lampy.eu/lampy-klasyczne/944-lampa-julia-w285-5-pl.html. i Proszę pomóżcie czekam na Wasze opinie, co o niej uważacie, może Państwo przekonacie żonę, ja już nie chcę z nią na ten temat dyskutować. dziękuje Oleg. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez OlegGrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 31.01.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No cóż..... myślę że Twoja żona tylko droczy się z Tobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 31.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 to, że nie pasuje to już Ty wiesz najlepiej...jakiej pomocy oczekujesz? mamy zadzwonić do żony? bądź mężczyzną i przedstaw swoją wizję, no chyba, że ona zgodziła się na piosenkarzy w zamian za lampę wtedy nawet forum Ci nie pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 06.02.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 i jak poszło? ;D ps, ja bym chętnie przygarnęła ta starą, bo jest ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deresz 23.11.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A może zaproponuj lampę która tobie się podoba to może ja inna przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.12.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 lampa do kolorów pasuje - pytanie czy pasuje do stylu pokoju?Swoją drogą - tandetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKa 03.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A może tą starą lampę uznasz za bazę do nowej? Wystarczy trochę farby, pomysł i chęci i może wyjść super i lepiej niż ze sklepu, a przede wszystkim taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kuźwa .........ja mam podobną ............umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts