lukep3 31.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czy opłaca się czekać na nowe plazmy 2012 Panasa? Jakie jest Wasze zdanie - mnie interesuje model bez 3d - z tego co wiem to ma wyjść jeden z serii U50..obecnie biorę pod uwagę 50G30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 W TV i tak nie ma nic do oglądania, a filmy lepiej z rzutnika na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 02.02.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 o rzutniku też myślę ale do oglądania filmów...w dzień to lepiej tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.02.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Chcesz wydawać kupę kasy na najnowszy model plazmy do oglądania M jak Miłość i Teleekspresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 02.02.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 chce wydać max 4 tys za 50 cali... w tej cenie kupie 50 cali G30 za 3500 lub mam nadzieje że U50 będzie poniżej 4 tys...tylko co lepiej..... no nie uśmiecha mi się oglądać telexpresu na rzutniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek0 04.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Bez dwóch zdań kup Serie G albo nawet S z zeszłego roku. Świetne TV, które biją na głowe plazmy innych producentów. A co do serii U to jest to okrojona wersja S, poza tym nowa U nie będzie lepsza od starszej serii G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Miałem okazję przez ostatnie dwa dni oglądać ten model w połączeniu z tv ceyfrową Vectry. Obraz bardzo dobry, szczególnie w stacjach z HD, ale mam kilka uwag. Nie wiem czy to wynik fabrycznych ustawień ECO czy wina działającej elektroniki wspomagającej, ale ma się odczucie przyspieszenia obrazu. Po prostu pewne sceny dzieją się w widoczny sposób zbyt szybko. TV był dopiero co zakupiony i przez chwilkę była obawa o świecący piksel. Po kilku godzinach wszystko już było ok. Pierwsze godziny oglądania przyniosły też wrażenie przewagi koloru zielonego. Menu bardzo czytelne i przyjazne. Ten model nie ma wbudowanego modułu wifi. Trzeba podciagnąć skrętkę z sygnałem lub dokupić bezprzewodowy adapter. Wieszając plazmę na ścianie nie można zastosować zbyt płytkiego wieszaka/ów. Sama wtyczka na tylnym panelu ma 25mm, a ta wkładana do gniazda jest prostą, a nie łamaną. Zresztą większość prostych kabli HDMI ma wtyczki o większej długości i dochodzi jeszcze zazwyczaj gruby kabel. Generalnie też nastawiałem się na 50 cali i ten własnie model. Niestety zazwyczaj apetyt rośnie w miarę jedzenia i dzisiaj uważąm, że odległość w przedziale 2,5-3 m od TV to śmiało 55cali, a tu już droższe 3d które mnie nie ineteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIOLATOR74 10.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Kolego duzo informacji odnosnie TV znajdziesz na HDTV forum http://www.hdtv.com.pl/forum/newsy/79985-tak-prezentuje-sie-nowa-seria-plazm-panasonica-gt.html Po niedzieli juz podobno maja byc znane ceny nowych modeli . Chociaz jsli chodzi o multimedialnosc Samsung i LG bije na glowe Panasonica a wcale nie ma duzo gorszego obrazu, no i musisz wiedziec ze Panasonic buczy a nie kazdemu to odpowiada a w sklepie nie zawsze to slychac Edytowane 10 Lutego 2012 przez VIOLATOR74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts