Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam pomocy przy dekorowaniu

santaclaus1

Recommended Posts

masz cztery rodzaje wzorków... kafelków.

Pewnie podobają się Ci, wiec nie będziesz kuł.

I zależy na ile kucia chcesz przystać.

może w ogóle dekory wykuć i dać ten najlżeszy beżyk?

Może da się wymienić grzejnik w kolorze dekorów i na trochę szczuplejszy, to i w kabinę nie będzie wchodził.

To tak najmniejszym kosztem.

Niestety ta łazienka cała aż woła o gruntowny remont :( Wygląda na sporą, a wc jest maksymalnie przyciśnięte do ściany - czy tam w ogóle uda się wygodnie usiąść?

Wc, podobnie jak grzejnik, nie są najlepszymi do podkreślania elementami - jakiejkolwiek - łazienki...

Nie rób nic, udawaj, że tego nie widzisz, bo samo skucie dekorów i położenie ich od nowa, ale w tych samych miejscach nic nie da. Powód? Tam w ogóle nie powinno być dekorów. Ewentualnie skucie wszystkich dekorów poza szlaczkiem i zastąpienie ich płytkami bazowymi, tylko czy to warte tego bałaganu?

Złotawy grzejnik nie rozwiąże problemu, moim zdaniem. Jeśli złotawy grzejnik, to i złotawe baterie. Nie wiem, jak dla mnie to kiepski pomysł, bo ten przesunięty względem dekoru grzejnik wygląda fatalnie bez względu na kolor. Ja bym nie wytrzymała z takim zonkiem (swoją drogą - czy ten glazurnik był pijany, ze nie widział, gdzie wychodzą rurki od grzejnika, nawet nie upewnił się, czy to tak ma być i kleił?). Ja bym przynajmniej ten pionowy pas cały skuła i nie przesuwała go, tylko zastąpiła takimi płytkami jak na ścianie. Nie wiem też skąd w ogóle pomysł podkreślania grzejnika (i to zwykłej białej drabinki) dekorem. To tak jakbyście chcieli wyróżnić ten grzejnik żeby jeszcze bardziej rzucał się w oczy. Ja bym kuła ten pas nie patrząc na brud. Ale moze Wam nie będzie to aż tak przeszkadzać. Nie wiem, jaki macie próg wrażliwości estetycznej. Mój mąż by zostawił jak jest ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...