santaclaus1 04.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki za wszystkie odpowiedzi Edytowane 6 Lutego 2012 przez santaclaus1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ojej... Nieprzesunięty dekor to moim zdaniem jeden z mniejszych problemów w tej łazience Kułabym i to sporo - jesteś na to gotowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santaclaus1 04.02.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 co mam kuć te dekory prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.02.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 masz cztery rodzaje wzorków... kafelków.Pewnie podobają się Ci, wiec nie będziesz kuł.I zależy na ile kucia chcesz przystać. może w ogóle dekory wykuć i dać ten najlżeszy beżyk?Może da się wymienić grzejnik w kolorze dekorów i na trochę szczuplejszy, to i w kabinę nie będzie wchodził.To tak najmniejszym kosztem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.02.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 dziwię się w ogóle chęci podkreślania grzejnika pasem dekorów.Biały grzejnik najlepiej by wyglądał na białej ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Niestety ta łazienka cała aż woła o gruntowny remont Wygląda na sporą, a wc jest maksymalnie przyciśnięte do ściany - czy tam w ogóle uda się wygodnie usiąść? Wc, podobnie jak grzejnik, nie są najlepszymi do podkreślania elementami - jakiejkolwiek - łazienki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.02.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Nie rób nic, udawaj, że tego nie widzisz, bo samo skucie dekorów i położenie ich od nowa, ale w tych samych miejscach nic nie da. Powód? Tam w ogóle nie powinno być dekorów. Ewentualnie skucie wszystkich dekorów poza szlaczkiem i zastąpienie ich płytkami bazowymi, tylko czy to warte tego bałaganu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 nie jest dobrze wymieniłabym przynajmniej grzejnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santaclaus1 05.02.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 a co myslicie o przemalowaniu grzejnika na kolo złotawy, tylko jak to zroic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Złotawy grzejnik nie rozwiąże problemu, moim zdaniem. Jeśli złotawy grzejnik, to i złotawe baterie. Nie wiem, jak dla mnie to kiepski pomysł, bo ten przesunięty względem dekoru grzejnik wygląda fatalnie bez względu na kolor. Ja bym nie wytrzymała z takim zonkiem (swoją drogą - czy ten glazurnik był pijany, ze nie widział, gdzie wychodzą rurki od grzejnika, nawet nie upewnił się, czy to tak ma być i kleił?). Ja bym przynajmniej ten pionowy pas cały skuła i nie przesuwała go, tylko zastąpiła takimi płytkami jak na ścianie. Nie wiem też skąd w ogóle pomysł podkreślania grzejnika (i to zwykłej białej drabinki) dekorem. To tak jakbyście chcieli wyróżnić ten grzejnik żeby jeszcze bardziej rzucał się w oczy. Ja bym kuła ten pas nie patrząc na brud. Ale moze Wam nie będzie to aż tak przeszkadzać. Nie wiem, jaki macie próg wrażliwości estetycznej. Mój mąż by zostawił jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 06.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ejjj szkoda że zlikwidowałeś zdjęcia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 bo myślę, że już zna swój próg wytrzymałości;) estetycznej i ma tyle pomysłów od nas - że, po prostu ,któryś wykorzysta.Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Zamykam więc temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts