duduś 07.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Chciałąm spytać znawców , bo chciałam przez imageshack dodać zdjęcie ogrodu a tam coś takieego wyskakuje . Proszę napisać co mam zrobić Please RegisterAlready registered? Please loginRegistration is required.Keep track of all the images you ever upload.Have the ability to delete your images!Rejestracja jest bezpłatna!Automated image backupsE-mail: Please use a valid email address. You will receive an email shortly with your image and registration links.SIGN UPBy clicking on "Sign Up", you confirm that you accept the Terms of ServiceStrona Główna | Pomoc | FAQ | Kontakt Read more - http://w.po.st/share/entry/redir?publisherKey=yFrog&url=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fcontent_round.php%3Fpage%3Ddone%26id%3D4tHclaCslZ6tnaqS1ODNnbCdpszeodDc4A&title=ImageShack%C2%AE%20-%20Online%20Photo%20and%20Video%20Hosting&sharer=copypaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 07.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Jak widac imageshack wymaga teraz rejestracji. Ja z "problemem" radzę sobie tak, że wrzucam zdjęcia jak zawsze, a po kliknięciu na "wyślij" czy "share" pilnuję, żeby zdążyć wcisnąć ESC zanim pojawi się wyskakujące okienko, ale już z linkiem do zdjęcia. Przypuszczam, że można coś w przeglądarce ustawić, żeby nie działały pop-upy czy coś w tym stylu. Albo najprościej - zrobić tak jak proszą włąściciele/administratorzy imageshacka, czyli się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 07.02.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no to się zarejestrowałam ale i tak za każdym razem trzeba potem się zalogować , no cóż !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.02.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 nie łatwiej było zmienić imageshacka na fotosik?Nie znoszę stron do logowania - śledzą użytkownika.Imageshack wprowadził konieczność logowania z powodu ACTA - jak wkleisz zdjęcie, które nie jest twoją własnością, mogą donieść na ciebie organom ścigania i właścicielowi zdjęcia. Będziesz mieć kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts