papi240 25.09.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witam jest już prawie październik i nie wiem czy warto się starać o "rodzine na swoim"Pierwsze kroki mam już poczynione, mam wydaną DECYZJE O WARUNKACH ZABUDOWYprojektu co prawda jeszcze nie mam wybranego, bo potrzebowałem do tego decyzji żeby wiedzieć jak szeroki dom mogę postawićna działce jest już budynek gospodarczy oczywiście jest w nim prąddom jak pozwala projekt RNS do 140m, kredytu bym chciał nie więcej niż 100tys i nie na dłużej niż 8 - 10 latporadzi ktoś czy jest sens próbować i jaką kwotą musze dysponowac żeby dostać te 100tys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 musiałbyś dysponowac kwotą: kwota pożyczki+własny kapitał=całkowity koszt budowy domu (do stanu pozwalającego na odbór i wydanie pozwolenia na zamieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 25.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ok, o kwocie wiem i będe nią dysponował. Czy spełniając ten warunek wyrobie się w 2 miesiące z resztą formalności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 bez problemów. Ale znajdź projekt najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda333 17.11.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam, Czy może ktoś dysponuję wiedzą na temat nie dotrzymania terminu określonego przez bank do budowy. Okres budowy to od 24-36 miesięcy w zależności od banku przy kredycie rodzina na swoim... co jeśli się nie wyrobimy w tym czasie ? Jakie są tego skutki ?? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts