dizers 13.02.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 witam,chce założyć dziennik budowy aby dzień po dniu wpisywać co sie u mnie dzieje .... nie wiem gdzie ..... chciałbym aby temat pojawił sie w dziale "dziennik budowy dzień po dniu" . jak narazie to mam jeden wpis zrobiony w następujący sposób: dzienniki budowymój dziennik budowynowy wpis i generalnie jeden wpis w dzienniku budowy mam ale nie widać go w dziale "dziennik budowy dzień po dniu" pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Po prostu w dziale "dzienniki budowy"zakładasz nowy temat Dziennik budowy w galerii a dziennik budowy na forum to odrębne formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 22.05.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Podbijam temat Nie umiem założyć dziennika dzień po dniu .Poproszę łopatologicznie wyjaśnić co po kolej bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Klikasz taki wielki czerwony przycisk "Napisz nowy temat" w dziale "Dzienniki budowy". I wpisujesz temat, czyli nazwe swojego dziennika.A potem dopisujesz kolejne wpisy w swoim dzienniku jak normalne odpowiedzi klikając przycisk "odpowiedz na ten temat".Czego tu można nie kumać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts