Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Redakcji i wszystkim Forumowiczom życzę wiele miłości i szczęścia.

Nie wymienię wszystkich, których darzę szczególną sympatią, ponieważ boję się, że kogoś pominę. Dlatego szczególne życzenia składam dla Forumowiczów, z którymi rozmawiam na PW, we wątkach, wspólnie tworzę niektóre tematy i dla tych, których podziwiam za szczególne cechy i dobroć dla innych ludzi i dla zwierzaków.

http://th.interia.pl/51,b49fb0f394407375/serce.gif

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Chciałam pozdrowić wszystkich Forumowiczów o dobrym serduchu, ale dziś szczególne życzenia kieruję do ANNNJI... Tak mi dzielnie pomagałaś z tymi schodami,że nie umiem nie podziękować..:) Jak tylko wrócę do ojczyzny to zapraszam na oglądanie przy dobrej kawce :)

http://img7.imageshack.us/img7/6645/dziekuje.gif

Edytowane przez m-333
Dużo, dużo gorących pozdrowień i podziekowań za pomoc i dobre rady dla Forest-Natura i Adama_mk oraz Redakcji Muratora i wszystkich forumowiczów-oby 365 dni roku było tak ciepłych i serdecznych!:hug:

życzę Wszystkim Forumowiczom i Redakcji dalszych osiągnięć w swej pracy

- dązenia do celu jakim jest mieć swój dom

Forumowiczowi "Tia" życzę szybkiego wykończenia domku i wprowadzenia się do niego

W takim dniu, w którym ciepło myślimy o tych, których lubimy bardzo, a nawet jeszcze mocniej

chciałabym podziękować absolutnie WSZYSTKIM,

dzięki którym,

dla których

jestem tak długo na FM.

Wspaniałych, ciepłych, wrażliwych osób,

z którymi tu rozmawiam, które czytam, jest tak dużo,

że długo bym wymieniała. Bardzo długo :)

Wszystkim tym osobom przesyłam walentynkowe buziaki.

A wymienię Zbigniewa100....za to, że biorąc udział w bardzo ważnych aukcjach

na rzecz potrzebujących, które organizuje to forum,

docenia moje naleweczki i licytuje tak, że dorównać mu nie sposób. Zbyszku, dziękuję :)

Życzę Wszystkim Forumowiczom i Redakcji dalszych lat pełnych osiągnięć w swej pracy

- budowania swoich wymarzonych domów , wzajemnego pomagania sobie nawzajem.

I oczywiście wytrwałości, zaparcia w powrocie do zdrowia i dużżżo uśmiechu dla Tomka1950, dzieki któremu - jego postowi chętnie wracam do swoich marzeń.

Życzę użytkownikowi sevage&ivi wszystkiego dobrego. Dziękuję za wasz dziennik budowy i zdjęcia płytek podłogowych, które pomogły nam w wyborze podłogi na parter.

Gosik 27

Dla Wszystkich Forumowiczów życzę mnóstwo miłości i wytrwałości przy budowaniu oraz wykańczaniu swojego azylu.

Szczególne podziękowania i wyrazy sympatii ślę reni80, dobrej duszyczce ;)

Chociaz niedawno dolaczylam do grona FM, to juz teraz chcialabym zlozyc wszystkim zyczenia, milych walentynek ! :)

Cieplych, blisko ukochanej Połówki w wymarzonym gniazdku ;)

Pozdrawiam !

Kochać.... jak to łatwo powiedzieć....

Ale tak... ja kocham to co robię... to łatwo powiedzieć...

Dziękuję Rom-Kon za odkrycie tego we mnie, rozbudzenie pasji tak, że kocham czasami jak to mówisz SZTUKĘ ILUZJI,jaką jest wykończeniówka budowlana.

Pozdrawiam Wszystkich, którzy kochają tworzyć to co piękne i użyteczne dla innych!

No i minął walentynkowy dzień. Nagrody wyślemy. Dziękujemy Walentynkowym Forumowiczom - forum grzeje od Waszych wpisów jak dobrze rozpalony kominek... :yes:
  • 2 weeks później...