amalfi 14.02.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Redakcji i wszystkim Forumowiczom życzę wiele miłości i szczęścia. Nie wymienię wszystkich, których darzę szczególną sympatią, ponieważ boję się, że kogoś pominę. Dlatego szczególne życzenia składam dla Forumowiczów, z którymi rozmawiam na PW, we wątkach, wspólnie tworzę niektóre tematy i dla tych, których podziwiam za szczególne cechy i dobroć dla innych ludzi i dla zwierzaków. http://th.interia.pl/51,b49fb0f394407375/serce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 14.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Chciałam pozdrowić wszystkich Forumowiczów o dobrym serduchu, ale dziś szczególne życzenia kieruję do ANNNJI... Tak mi dzielnie pomagałaś z tymi schodami,że nie umiem nie podziękować.. Jak tylko wrócę do ojczyzny to zapraszam na oglądanie przy dobrej kawce http://img7.imageshack.us/img7/6645/dziekuje.gif Edytowane 14 Lutego 2012 przez m-333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 14.02.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dużo, dużo gorących pozdrowień i podziekowań za pomoc i dobre rady dla Forest-Natura i Adama_mk oraz Redakcji Muratora i wszystkich forumowiczów-oby 365 dni roku było tak ciepłych i serdecznych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiunianiunia 14.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Moc walentynkowych uścisków i podziękowań dla j-j. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 14.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 życzę Wszystkim Forumowiczom i Redakcji dalszych osiągnięć w swej pracy - dązenia do celu jakim jest mieć swój domForumowiczowi "Tia" życzę szybkiego wykończenia domku i wprowadzenia się do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 W takim dniu, w którym ciepło myślimy o tych, których lubimy bardzo, a nawet jeszcze mocniej chciałabym podziękować absolutnie WSZYSTKIM, dzięki którym, dla których jestem tak długo na FM. Wspaniałych, ciepłych, wrażliwych osób, z którymi tu rozmawiam, które czytam, jest tak dużo, że długo bym wymieniała. Bardzo długo Wszystkim tym osobom przesyłam walentynkowe buziaki. A wymienię Zbigniewa100....za to, że biorąc udział w bardzo ważnych aukcjach na rzecz potrzebujących, które organizuje to forum, docenia moje naleweczki i licytuje tak, że dorównać mu nie sposób. Zbyszku, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piccaso 14.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Życzę Wszystkim Forumowiczom i Redakcji dalszych lat pełnych osiągnięć w swej pracy- budowania swoich wymarzonych domów , wzajemnego pomagania sobie nawzajem. I oczywiście wytrwałości, zaparcia w powrocie do zdrowia i dużżżo uśmiechu dla Tomka1950, dzieki któremu - jego postowi chętnie wracam do swoich marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik 27 14.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Życzę użytkownikowi sevage&ivi wszystkiego dobrego. Dziękuję za wasz dziennik budowy i zdjęcia płytek podłogowych, które pomogły nam w wyborze podłogi na parter.Gosik 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dla Wszystkich Forumowiczów życzę mnóstwo miłości i wytrwałości przy budowaniu oraz wykańczaniu swojego azylu. Szczególne podziękowania i wyrazy sympatii ślę reni80, dobrej duszyczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandrew 14.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pozdrowienia dla wszystkich znajomych i nieznajomych, powodzenia w budowach remontach i całych grzebaninach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 14.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Chociaz niedawno dolaczylam do grona FM, to juz teraz chcialabym zlozyc wszystkim zyczenia, milych walentynek ! Cieplych, blisko ukochanej Połówki w wymarzonym gniazdku Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dozi 14.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Kochać.... jak to łatwo powiedzieć.... Ale tak... ja kocham to co robię... to łatwo powiedzieć... Dziękuję Rom-Kon za odkrycie tego we mnie, rozbudzenie pasji tak, że kocham czasami jak to mówisz SZTUKĘ ILUZJI,jaką jest wykończeniówka budowlana. Pozdrawiam Wszystkich, którzy kochają tworzyć to co piękne i użyteczne dla innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.02.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No i minął walentynkowy dzień. Nagrody wyślemy. Dziękujemy Walentynkowym Forumowiczom - forum grzeje od Waszych wpisów jak dobrze rozpalony kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A ja dziękuję, za życzenia i pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts