zieli 21.02.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 witek - ja mam teraz stan surowy otwarty a chcę wybudować całość za 220 tyś a ile do tej pory wydałaś ? pytam z ciekawości bo też jestem na tym samym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 faneuroJakoś wybudowanie małego domku za 1 mln zł to przesada.Jesteś za bardzo oderwany od rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 a ile do tej pory wydałaś ? pytam z ciekawości bo też jestem na tym samym etapie. ok. 90 tyś + płyta 30 tyś + projekt. 220 tyś. mam kredytu, więc muszę się zmieścić. Z tym, że fundament i dokumentację mam za oszczędności, więc do tych 220 tyś. zł nie wliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 21.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mam nadzieje że się uda powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 maksymalny wymiar szyby zespolonej w Polsce to 2450 x 3800 i takie realizacje są wykonywane nawet w prywatnych obiektach mieszkalnych (jeden znam osobiście - rezydencja w Wesołej koło Warszawy).Rekord w wymiarach szyby ze szkła zespolonego posiada Japonia gdzie wyprodukowano i zamontowano szybkę o wymiarach 3200 x 6000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 21.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 maksymalny wymiar szyby zespolonej w Polsce to 2450 x 3800 i takie realizacje są wykonywane nawet w prywatnych obiektach mieszkalnych (jeden znam osobiście - rezydencja w Wesołej koło Warszawy)..... Jeśli możesz to daj dokładniejszy namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 To może chodzi o zespolenie 66.2/14/10 (czy jakoś tak?). Mam ją teoretycznie w ofercie ale cena skutecznie studzi zapał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK2010 24.06.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Odgrzewam wątek. Ten dom byłby idealny, gdyby nie te duże przeszklenia. Zastanawiam się, co można z nimi zrobić. Gdyby zamiast dużego okna naprzeciwko kuchni zrobić ścianę z typowej wielkości oknem i jeszcze w kuchni okno nie do samej ziemi ale na prostokątne na wys. 90cm. Pewnie byłoby to lepsze ze względu na ogrzewanie domu, ale chyba to zepsułoby bryłę domu. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Odgrzewam wątek. Ten dom byłby idealny, gdyby nie te duże przeszklenia. Zastanawiam się, co można z nimi zrobić. Gdyby zamiast dużego okna naprzeciwko kuchni zrobić ścianę z typowej wielkości oknem i jeszcze w kuchni okno nie do samej ziemi ale na prostokątne na wys. 90cm. Pewnie byłoby to lepsze ze względu na ogrzewanie domu, ale chyba to zepsułoby bryłę domu. Jak myślicie? Oczywiście, że zepsuje wygląd zewnętrzny budynku . Coś za coś - tak to już jest w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts