jaksie 27.02.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja bym tam chciała i jedno, i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 elegancka to może być ''mała czarna'' a nie ławka z pikowaniem. Ławka ma być funkcjonalna. jedno drugiemu nie przeczy, wprost przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Ponieważ ja też jestem na etapie urządzania sypialni, mam ten sam dylemat - ja szukam czegoś ciemnego tylko styl jeszcze nie określony;) np. takie ciemne coś wpadło mi w oko na allegro - może komuś stylem podpasuje....http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/60/05/70/2160057084 Edytowane 27 Lutego 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Świetna ta ławeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Jaksie i jaka decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.03.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W necie nic fajnego nie znalazłam, a na poszukiwania w realu nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 10.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 http://www.markalexander.com/media/upload/collections/kasuri/03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.03.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Bardzo ładna inspiracja Dodatkowym problemem w doborze koloru ławki jest narzuta. Bardzo długo szukałam jednolitej narzuty w szarym kolorze, która zakryłaby cale łóżko. Znalazłam tylko jedną, długo na nią czekałam, a okazalo się, że jej szary ma ciepły odcień i w konfrontacji z chłodną szarością jaka jest na ścianie, wyłazi z niej beż. Narazie musi być, bo nie znalazłam niczego lepszego. Boję się teraz zdecydować na szarą ławkę, bo w tak bliskim sąsiedztwie kolory będa się gryżć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 11.03.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Rozumiem jaksie, bo sama dwa razy kupiłam przez internet coś, czego odcień mi nie spasował (dywan i rolety okienne). Więcej nie zaryzykuję. No cóż... Szara pufa/skrzynia w kolorze narzuty bardzo by pasowała. Gdybyś chciała ją jednak zostawić, a po czasie przemalować ściany na cieplejszą szarość w identycznej tonacji, to tak by można było zrobić. Jeśli zaś kolor ścian Ci odpowiada, a narzuta będzie zmieniona, to mamy lekki pas. Czarna pufa moim zdaniem będzie zbyt mocnym akcentem, kobaltowa - o tę jedną kroplę niebieskiego za dużo. Meblowa także. Wtedy nie robiłabym jej wcale, a zaczekałabym do szycia na miarę/kupna nowej narzuty i od razu zamówiłabym pufę u tapicera. Oświetlenie? Zostawiłabym tylko halogeny nad łóżkiem w tych samych oprawach. Spoty są zbyt nowoczesne, innej lampki już nie zmieścisz, trzeba tylko solidnie zredukować te, które są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 jaksie, pozwolisz, że wykorzystam twój sypialniowy wątek do przeprowadzenia małego castingu? mam dylemat - szafki nocne: otwarte czy zamknięte? od razu uprzedzam, że opcja łączona nie wchodzi w grę (bo nie ma w ofercie). szafka ma być domontowana do ramy łóżka, czyli albo prostokątna wisząca, albo wersja z 1 szufladą. mam swoje za i przeciw, ale jestem ciekawa, co mi powiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.05.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Pozwolę ja jestem skrytą bałaganiarą To znaczy, że lubię mieć na zewnątrz porządek, wewnątrz niekoniecznie Dlatego świadomie wybrałam zamykane szafki. U mnie jest to jedna głęboka szuflada. Edytowane 7 Maja 2012 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 a jak z laweczka macie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.05.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nie, są inne priorytety Poza tym ciagle nie wiem, czego chcę, a nie chcę kupić na siłę. Nic nie skradło mi serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.05.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ehhh sypialnia ladna a juz chcesz remontowac laweczka zaiste moze sie przydac. dus - cos do szafek - tylko i wylacznie zamkniete. taki sam powod jak jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.05.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 nicol21 dziękuję, niestety po 2 latach mieszkania malowanie jest konieczne, ale wstrzymamy się jeszcze do przyszłego roku. Jest więc okazja by parę rzeczy pozmieniać, inaczej pewnie będę musiała czekać kolejne 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Stanęłam przed tym samym dylematem - co zrobić z narzutą? Ławeczka czy fotel odpada - nie wejdzie. Wynosić każdorazowo do garderoby mi się nie chce. Zastanawiam się nad czymś w rodzaju wieszaka, jak na ręczniki albo kosza. Najlepiej na ścianie - staram się mieć maksimum mebli wiszących a nie stojących na podłodze. Tyle inspiracji sypialni w necie ale co ludzie robią z narzutami, nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.05.2018 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 też cudowałam, O stylowej ławeczce, a jakże, też marzyłam.Taborecik był, ale za którymś razem - kolejnym - potknięciem się ... poszedłbył w inne miejsce. teraz...:roll: narzuta co wieczór malowniczo spływa na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 20.05.2018 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 U nas poduszki dekoracyjne służą jednocześnie za jaśki i na czas spania wsadzam je pod poduszki główne, a jedna bardzo dekoracyjna leci na krzesło przy toaletce lub parapet. Narzuty niechlubnie się przyznam lądują po prostu na ziemi i zwierzaki na nich śpią Chociaż można by je też odłożyć na krzesło. Mi się marzy taka ławeczka w nogach łóżka, niestety ja na to kompletnie nie mam miejsca, ale może w przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2018 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 narzuta co wieczór malowniczo spływa na podłogę U nas ten problem, że ona rano nie zawsze wraca na łózko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 20.05.2018 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 (edytowane) Mnie ławeczka do sypialni nie zmieściła się, a też mi się marzyła. By mieć cokolwiek kupiłam tymczasowo białe krzesełko dziecięce z Ikei i nasza narzuta na noc na nim ląduje . Dzieci też mają te krzesełka u siebie w pokojach. A najmłodszy jak potrzebuje ich do zabawy, to ma ich wtedy kilka do zabawy . A docelowo zamiast tego krągłego krzesełka będzie w sypialni jakiś kwadratowy taborecik. Tylko jeszcze takiego nie widziałam, który by mi się spodobał Edit: a krzesełko przydaje się też, gdy trzeba coś wyciągnąć z górnej półki szafy Edytowane 20 Maja 2018 przez Juniorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts