Ilona Agata 18.10.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Wracam właśnie z wątku: "Pokażcie swoje salony" Na początku pomyślałam, że zdjęcia, które pokazujesz są z jakieś gazety wnętrzarskiej, dopiero później doczytałam co i jak Jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauritius 21.10.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Śliczności:-)dodadję Twój dziennik do moich inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jana, dopiero znalazłam Twój niecodziennik piękne wnętrza, gratuluję. będę podglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarka 22.10.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Witaj, myślę, że nikt się nie zdziwi jeśli powiem, że masz piękny dom. Bardzo Ci zazdroszczę, nie tyle domu co smykałki, dzięki której stworzyłaś to cudo Nie wiem kim jesteś z zawodu ale jeśli nie zajmowałaś się do tej pory zawodowo aranżacją wnętrz to powinnaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 07.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cudnie, pięknie, zachwycająco, idealnie Nie mogę się napatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 23.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Cudnie, pięknie, zachwycająco, idealnie Nie mogę się napatrzeć. Witam . W pełni zgadzam się z przedmówczynią Piękny salon, bardzo w moim guście. SUPER:yes: Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modzelka 26.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 jestem pod wielkim wrażeniem cudowny domek, przyłączam się do wszystkich zachwytów.... mam pytanie: w jakich pieniążkach zmieściliście koszt łóżka do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 28.11.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam powracających i nowych gości w moim dzienniku. Fajnie, że ktoś jeszcze tu zagląda. Wypada nieco uaktualnić Dziennik. Będzie więc w wielkim skrócie. Nie zajmuję się profesjonalnie aranżacją wnętrz, chociaż dom urządzałam z pasją i jak już wcześniej pisałam sprawiało mi to mnóstwo radości. W kilku kwestiach mogłam liczyć na profesjonalną pomoc i myślę, że to wyszło bardzo na plus mojemu domowi. A teraz.. cóż proza życia. Powrót do pracy po urlopie macierzyńskim. I bardzo ograniczony czas na przyjemności, w tym na Forum również. Sprawa zacieku w gościnno-gabinetowym na szczęście została wyjaśniona. Obyło się bez kucia łazienki. Pojawił się za to jeszcze jedna kałuża, tym razem w garderobie. Okazało się, że to od kratek wentylacyjnych w kominie. Na szczęście problem zniknął po ich wymianie. Oby, żadne „powodzie” nas już nie nawiedzały. Urządzanie naszego domku nabrało żółwiego tempa. Tak to chyba jest, że najlepiej zrobić jak najwięcej, dopóki człowiek jest rozpędzony. Bo potem zwyczajnie już się nie chce. Przez ostatni miesiąc udało nam się powiesić kinkiety w dolnej łazience i lustro w holu (lustro „dostaliśmy w prezencie” do kanapy). Po za tym z okazji kolejnej rocznicy naszego poznania się, zrobiliśmy sobie wspólnie z mężem małe prezenty. On kupił mi ekspres do kawy, a ja jemu czajnik. Pod pływem oglądania telewizji śniadaniowej kupiłam lampę. Wypatrzyłam ją w studio „Pytania na śniadanie”, bardzo mi się podobała. Niestety jestem mega rozczarowana - jej jakością, a przede wszystkim światłem, które po prostu oślepia. Wieczorem nie lubię zapalać górnego światła, wolę coś dyskretnego, nastrojowego „z boku”, ale ta lampa absolutnie się nie sprawdza. Chyba ją zwrócę. Przybyła nam jeszcze jedna nowość – „kosmiczny” fotel do pokoju syna. Tym razem zakup udany, fotel super wygodny. A radość w oczach mojego synka – fana Star Wars i wszystkiego co „kosmiczne” – BEZCENNA. I krótka fotorelacja. Nie lubię robić zdjęć przy sztucznym świetle, ale po powrocie z pracy inaczej się nie da. Poza tym rodzina mi się szwendała po domu, dzieciaki właziły w kadr. I zdjęcia wyszły jakieś takie „ zza winkla”. Dostałam kilka maili z zapytaniami o kolory, ceny, nazwy. Nie wszystko niestety pamiętam, niektórych rachunków już nie mam, ale w miarę możliwości postaram się na nie odpowiedzieć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ABSOLUTNIE PRZEPIEKNIE!!!!! bardzo prosze o rodzaj i nr. szarej farby,namiary na to cudne debowe lustro i czy te cudniasne zaslony sa z gotowca czy na zamowienie(ja tez bylam bezzaslonowa,ale po roku ich brak mi bardzo doskwiera) JESZCZE RAZ GRATULUJE CUDNEGO DOMU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bardzo ładne wnętrza. A pod lustrem w holu aż się prosi o konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.11.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 przepięknie! zakochałam się w kanapach, kuchni, drzwiach cudownie! zasłużone gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 28.11.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witaj Gumisiowa. Szara farba to flugger 5511. Zasłonki kupione w sklepie, uszyte z tkaniny na metry, niestety nie znam nazwy.Lustro dostaliśmy gratis, kupując kanapę. Jest w metalowej ramie, w świetle wygląda na drewnianą. Elfir, myślałam o konsolce, nawet już upatrzyłam, np. taka mi się podoba - http://www.modo4u.pl/biurka/details/1785/25/produkty/biurka/biurko-easy-work , ale pomyślę o konsolce jak wyprowadzę z salonu kojec Małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 29.11.2012 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam Jana9,piękne wnętrza,proszę o namiary na ten czaderski fotel i jaka cena?a w salonie masz panele?jaki to kolor i gdzie mogę takie dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Starszy Pan zostawił sobie dwie działki między naszymi niby dla syna i córki, więc to nie budziło naszych podejrzeń bo od początku nas zapewniał że on tam wybuduje szeregi dla swoich dzieci, Może ktoś zamieni się dwoma skrajnymi działkami na działki tego dziada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Już pisałam, ale cały czas nie moge wyjść z podziwu:jawdrop: Jest pięknie i lekko:yes: Jakbym miała syna to pokój Twojego byłby inspiracją. Myślę, że nawet dorośli Panowie świetnie czuliby się w tym pokoju;) Ekspres mam ten sam:) a czajnik to Delongi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Jana, pięknie. Lubię podziwiać Twoje wnętrza i zdjęcia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witaj Gumisiowa. Szara farba to flugger 5511. Zasłonki kupione w sklepie, uszyte z tkaniny na metry, niestety nie znam nazwy. Lustro dostaliśmy gratis, kupując kanapę. Jest w metalowej ramie, w świetle wygląda na drewnianą. Elfir, myślałam o konsolce, nawet już upatrzyłam, np. taka mi się podoba - http://www.modo4u.pl/biurka/details/1785/25/produkty/biurka/biurko-easy-work , ale pomyślę o konsolce jak wyprowadzę z salonu kojec Małej. Dziekuje bardzo i jescze raz gratuluje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 01.12.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 I znów się powtarzam,ale co zrobic jak masz takie piękne wnętrza .Kosmiczny fotel dla Twojego synka jest świetny.Bardzo spodobałay się te dwie lampki w tej oto łazience.Czy mogę prosic o ich nazwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 01.12.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dzięki dziewczyny. Miło mi, że nasz domek Wam się podoba. Fotel kupiłam na Allegro. W zasadzie po bardzo okazyjnej cenie, bo był to fotel z ekspozycji sklepowej. To fotel inspirowany Ball Chair. Można znaleźć w necie, z tym że dużo, dużo droższy. Gaga33, panele to Balterio dąb rousillon. Lea, lampy w łazience to Markslojd Toscana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 02.12.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Udało się wreszcie zamontować szafę w pokoju Maleństwa. Mam nadzieję, że pomieści wszystkie fatałaszki teraz i w przyszłości. Głowna Lokatorka zasiedliła już swój pokój. I sama śpi w swoim łożeczku, ku ogromnej radości rodziców. Wszystkie meble w pokoiku Mała przejęła "po bracie". W planach mam wymienię stolika i krzeseł na coś bardziej dziewczyńskiego i dywanu na większy. Głowna Lokatorka najpierw chętnie pozowała do zdjęć, a potem niestety rola modelki jej się znudziła. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Jana9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts