Ulalalka 01.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam,Niedługo zaczynam remont i szukam inspiracji jak oddzielić drzwi wejściowe od reszty mieszkania. Wejście do mieszkania jest prosto z zewnątrz więc nie ma klatki schodowej ani innej ściany, która odgradzałaby mieszkanie. Nie moge wybudować w środku przedsionka, bo po pierwsze nie pozwalają na to warunki, a po drugie znacznie zmniejszy to mieszkanie.Zastanawialam się nad ścianką z luksfer, ale wszystkie projekty przypominają mi te z gabinetu dentystycznego.Myslala rownież aby postawić dużą szafę (taką w formie szachownicy, gdzie nie ma tylnej ścianki). Może wy macie jakies pomysły jak mogłabym rozwiązać ten problem? Nie chcę nie odgradzac salonu, gdyż z prostej przyczyny będzie mi wiało ; ) (a na dodatek drzwi są szklane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.03.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wrzuć - choćby schematyczny - plan, bo trudno radzić wstawianie czegokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.03.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 skoro miały wejśc luksfery, dlaczego nie wejdzie ścianka z k-g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts