Gość GOSC12_3 17.02.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 teresko ciągle mnie wywala. napisze więc szybciutko, ze dziekuje za odpowiedz. Mi sie osobiście podoba ta lampa którą kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 17.02.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dobra, udało sie Więc tak- oby dwie lampy są super, ale ta którą masz, będzie bardziej pasowało do mojego wystroju. Ostatnio przeczytałam sobie mój ostatni wpis u Ciebie i to było o schodach. Ostatecznie zamówiłam 2 fachowców i zrobili je w 2 dni. Sprawa zapomniana Teraz tato sie męczy z odkurzaczem centralnym To pokrótce co u nas, jakby kogos interesowało hihi Teresko77 ja tez poprosze o zdjęcia Po tak długiej nieobecnosci jestem głodna nowych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 17.02.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Meliska ja tez moge prosic o ten DB? sory za tyle postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Meliska ja tez moge prosic o ten DB? sory za tyle postów zaraz wysylam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Tereska.. to ja sie tak zapytam, jak kazdy mnie Kiedy powrot? Ja w ciemno kupilam plytki na podloge.. raz tylko je widzialam-jedna kafle na zywo i to jeszcze na dobry rok przed zakupem, po czym stwierdzilam, ze bierzemy, nie ma co szukac i wybrzydzac..kilka klikniec przez net... jestem zadowolona. Teraz szukam "tego czegos" na sciany do lazienki.. tutaj pojawia sie problem, to co fajne kosztuje, albo nie podoba sie mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 05.03.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Dziewczynki kochane, przepraszam Was, ze nie zagladalam, ale jakos tak... mi sie nie chcialo;)Zalatana troche bylam, gosci z Pl mialam, na telefonie ciagle wisze.... Na szczescie jutro juz piatek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 taa piatek.. a w sobote szkola.. Tereska, nie dziwie sie, ze Ci sie nie chcialo.. ja do siebie tez od kilku dni nie wchodze, bo o czym to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 05.03.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 teresko ciągle mnie wywala. napisze więc szybciutko, ze dziekuje za odpowiedz. Mi sie osobiście podoba ta lampa którą kupiłaś No mam nadzieje, ze ta lampa w rzeczywistosci bedzie taka ladna, jak na zdjeciu. Niestety dopiero w lipcu je zobacze. Dobra, udało sie Więc tak- oby dwie lampy są super, ale ta którą masz, będzie bardziej pasowało do mojego wystroju. Ostatnio przeczytałam sobie mój ostatni wpis u Ciebie i to było o schodach. Ostatecznie zamówiłam 2 fachowców i zrobili je w 2 dni. Sprawa zapomniana Teraz tato sie męczy z odkurzaczem centralnym To pokrótce co u nas, jakby kogos interesowało hihi Teresko77 ja tez poprosze o zdjęcia Po tak długiej nieobecnosci jestem głodna nowych wiadomości Super, ze robicie instalacje odkurzacza centralnego:yes: Sprawdzilas sznurkiem, czy wszedzie "dojedziesz"? Ja kazalam instalatorowi, ze sprawdzil, ale chyba i tak bede brala waz 9m, to moze mi sie uda na jednym podlaczeniu cala chalupe obleciec;) Troche zaluje, ze zrezygnowalam z Vrooma:( Jeszcze dzisiaj mi po glowie chodzilo, zeby zadzwonic i zapytac, czy duzo kucia by bylo, jakbym teraz chciala wrocic do pierwotnej wersji:p No ale potem sobie wyobrazilam rozpierdzielona sciane pomiedzy garazem a przedsionkiem (sciana ocieplona, otynkowana i pomalowana) i doszlam do wniosku, ze chyba nie warto robic znowu syfu, jak juz tak ladnie ogarniete;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 05.03.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 taa piatek.. a w sobote szkola.. Tereska, nie dziwie sie, ze Ci sie nie chcialo.. ja do siebie tez od kilku dni nie wchodze, bo o czym to pisac Ty do szkoly, czy dzieci? Nie ma o czym pisac, bo nic sie nie dzieje, czekamy na wiosne. W lutym mieli zaczac ocieplac nam dach... nie wiem, czy zaczna przed swietami:bash: Tereska.. to ja sie tak zapytam, jak kazdy mnie Kiedy powrot? No jawna prowokacja po prostu:P Tez uwielbiasz takie pytania??? Nie wiem, kiedy powrot, bo nie wiem, ile jeszcze potrwa, zanim skonczymy wszystko w srodku i dookola domu. W tym momencie pada pytanie: A jak skonczycie, to wracacie? NIE WIEM!!! I kolejne: To po co budujecie, jesli nie wiecie, czy bedziecie wracac? :bash: Chcemy wrocic, ale nie wiem, kiedy to nastapi, sama wiesz Melisko, ze to nie takie proste;) Denerwuje mnie straszliwie te ostatnie pytanie:mad: Nie rozumiem, mielibysmy czekac z budowa do momentu, gdy mialabym ustalony konkretny termin powrotu??? Ja w ciemno kupilam plytki na podloge.. raz tylko je widzialam-jedna kafle na zywo i to jeszcze na dobry rok przed zakupem, po czym stwierdzilam, ze bierzemy, nie ma co szukac i wybrzydzac..kilka klikniec przez net... jestem zadowolona. Teraz szukam "tego czegos" na sciany do lazienki.. tutaj pojawia sie problem, to co fajne kosztuje, albo nie podoba sie mojemu No ja mam to szczescie, ze mamy z mezem taki sam gust i to samo sie nam podoba. To jest czasami az smieszne, bo zdarza sie, ze w tym samym momencie wpadamy na ten sam pomysl. Albo mowi do mnie: Teresko, sprawdz "cos tam"... a ja juz zaczelam tego szukac przez internet chwile wczesniej:lol2: Pierwszy nasz "zgrzyt" to plytki, bo moje kochanie chce wszedzie takie same, a dla mnie jest to opcja nie do przyjecia, bo mamy wstepnie wybrane plytki, ktore moga byc w wejsciu, obu holach i w kuchni, ale nie ma mowy, zeby je polozyc w salonie:mad: Ogolnie to nie chce plytek w salonie, ale jesli juz musialyby byc, to zadne plytki wybrane do salonu, nie beda dobre do reszty pomieszczen. Mi wystarczy, ze raz plytke zobacze i dotkne, nie musze sie zastanawiac dlugo, ale musze zobaczyc i pomacac:rolleyes: Wymagan nie mam zbyt duzych, maja byc matowe i "maziajowate":lol2: Nie kupie juz w ciemno ze zdjecia, bo niestety kupione w ten sposob do garazu i kotlowni, sa zupelnie inne niz sobie wyobrazalam. No ale to tylko kotlownia i garaz, wiec przezyje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 21.04.2015 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Riri wpis specjalnie dla Ciebie;) Maz byl w Pl i zrobil mi zdjecie plafonu, bo juz zapomnialam, co kupilam. Plafon zawisnie w wejsciu. Dokupilam czujke ruchu, zeby nie musiec po ciemaku walic lapami po scianach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 21.04.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Przeeeeeepiękny Juz się nie moge doczekac kiedy będę kupować takie rzeczy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 21.04.2015 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 W realu jest jeszcze ladniejszy:yes: Zaraz poszukam zdjec (wizualizacji) malego wc, bo juz mam ostateczna wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 21.04.2015 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Okazalo sie, ze tamte "kwiatki", ktore wybralismy, sa sprzedawane jako dekory na sztuki, wiec gora jest zmieniona. I nie patrzymy na kolor fugi;) Poprosilam pana, ktory robil wizualizacje, zeby dal jakas kontrastowa, bo przy jasnej wszystko sie zlewalo i nic nie widzialam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 21.04.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Muszę przyznać ze jestem pod wrażeniem. Bardzo podobają mi sie kafelki. Juz nie moge sie doczekac kiedy zaczniesz wszystko wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucija 29.05.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witaj Teresko dawno mnie nie było...u Ciebie i na forum ( zaniedbałam totalnie swój dziennik budowy. Wracam do życia ..., cieplutko pozdrawiam i obiecuję, że zmobilizuję się napisać na priv. Super będzie w Waszym domku :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 31.05.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Witaj Teresko dawno mnie nie było...u Ciebie i na forum ( zaniedbałam totalnie swój dziennik budowy. Wracam do życia ..., cieplutko pozdrawiam i obiecuję, że zmobilizuję się napisać na priv. Super będzie w Waszym domku :* Witaj Lusiu Ja tez ostatnio nie jestem na forum za czesto... Dopiero dzisiaj zobaczylam, ze napisalas, bo nawet maila nie sprawdzalam Zagladalam do Ciebie kilka razy, majac nadzieje, ze moze jakis nowy wpis zobacze, a tu ciagle nic... Wyslalam Ci privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts