kamandryt 04.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam i z miejsca proszę o pomoc. Mam problem z wykonaniem obliczeń.Zrobiłem już sigme x i y , lecz nie wychodzi mi wynik do Ma i do Mb.Wykresu też nie potrafię zrobić link do zadania: http://imageshack.us/photo/my-images/824/myphotob.jpg/ (belka 2) proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 04.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Jeśli w czasie wykładów miałeś jakieś inne ciekawsze zajęcia, to może warto się nimi zająć tak "bez reszty" Nie ma przecież sensu męczyć głowy tematami, które (tak naprawdę) zupełnie Cię nie interesują Nie wszyscy muszą być inżynierami Edytowane 4 Marca 2012 przez Konto usunięte_12* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamandryt 04.03.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Po pierwsze jestem w I klasie technikum , po drugie interesuje mnie to lecz nie załapałem wszystkiego w przeciągu paru lekcji, więc jeżeli nie masz nic mądrego do napisania to się nie udzielaj i zastanów się nad tym co piszesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 kamandryt - pomyliłeś forum. Tutaj rozmawiamy o budowie domów a nie zadaniach domowych z technikum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts