Cisol 19.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam poznaniakow ja zaczalem we wrzesniu 2012 Komorniki - w styczniu skonczono dach i teraz w marcu zamknalem - elektrycy i co cw czesc podposadzkowa zrobili w 3 dni )) jutro wchodza tynki (Ci sami co murowali), dogrzeja chate do 8 stopni i jazda (mam 480m2 w 5 dni sie wyrobia - robia reczne cementowo - wapienne) tak mam poustawiane roboty ze w lipcu bede robil kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly john 07.10.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Poznaniacy, gdzie kupiliście/kupujecie armaturę i ceramikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winiooo 04.12.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ^^ wodtech.plSklep internetowy ale mają też sklep fizycznie na Wildzie na Sikorskiego (koło rynku wildeckiego). Niezłe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 06.12.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jaki koszt przewidujecie na taką budowę? Sama nie wiem co jest bardziej opłacalne -budowa, czy zakup już istniejącej nieruchomości. Jak jest z bankami? w którym przypadku jest mniej formalności? Chcąc zapożyczyć się na 100% inwestycji to trzeba mieć wkład własny. Najlepiej chyba wcześniej dać środki na jakąś lokatę , lub zainwestować . Tu podaję link do firmy która zajmuje się tym tematem , jak myślicie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.12.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Poznaniacy, gdzie kupiliście/kupujecie armaturę i ceramikę? Wszystko w necie. Najniższe ceny wszędzie poza Wielkopolską Ale w poznańskich też zdarzało się kupować, gdy koszty wysyłki były za wysokie. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BM Kleszczewo 02.01.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ja armaturę i ceramikę kupowałem w Łazienkaplus.pl.ceny niższe niż w marketach czy duzych hurtowniach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts