asiaaaaaaaaaaa 07.03.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Chcę zmienić coś w swoim pokoju, jednak jestem ograniczona funduszami i niestety nie mogę zmienić mebli... Mam meble bardzo podobne do tych na pierwszym zdjęciu (rude ze srebrnymi wykończeniami), jednak nie są ustawione w taki segment - mam na jednej ścianie dwie niskie komody, a na drugiej szafę, do tego ława w takim samym kolorze. Podłoga i drzwi są jasne (zdjęcie 2). Dywan i rolety są zielone w odcieniu trawiastym (załączam zdjęcie niemal takiego samego dywanu). Zastanawiam się na jaki kolor pomalować ściany? Myślałam o farbie/tapecie w neutralnym kolorze, jakiś jasny beż, jednak marzy mi się jedna ściana (taka na której nie ma tych rudych mebli...) w zdecydowanej barwie, najlepiej czerwony/malinowy lub granat, tylko czy to będzie pasować? Może macie jakiej pomysły, propozycje?Bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ja bym pomalowała na zielono - jasno-oliwkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.03.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A mi brakuje wyobraźni Zupełnie nie widzę tu tych zaproponowanych kolorów. Poza tym uważam, że w pokoju, gdzie tyle się dzieje, nie daje się 2 kolorów na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fortune 28.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wydaje mi się, że pomysł z kolorem oliwkowym jest bardzo dobry. Ja sama mam taki kolor ( a dokładnie "Drzewko oliwne" z Barw natury Śnieżki) w przedpokoju, a do tego meble w kolorze machoniu i zielony chodnik na podłodze. Całość wygląda bardzo przytulnie, a kolor ścian nadaje pomieszczeniu elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts