xisio 09.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam Chcę zrobić u siebie zlew podklejany z staronu do blatu i mam zamiar założyć młynek do odpadków insink evo 200.Osoba która robi blaty zdecydowanie odradza montaż młynka twierdząc że wibracje będą negatywnie wpływać na zlew i może sie uszkodzić. Ma ktoś podklejony zlew z młynkiem ??? Jaka jest wasza opina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 moja opinia jest taka:1. albo robisz jak każe wykonawca2. albo szukasz innego wykonawcy Ciebie powinno interesować tylko, czy wykonawca da gwarancję na wykonana usługę. Co z tego, że na forum uzyskasz odpowiedź, że można montować, jak ci za pół roku zlew pęknie a wykonawca powie, że on nie naprawi, bo ostrzegał, że pęknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 09.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 jakoś nie bardzo rozumiem ?problem jest w tym że taki zlew może odpaść ... ?czy popęka od wibracji młynka...? mam młynek od sześciu lat pod zlewem i jakoś nie bardzo mogę sobie wyobrazić jaki to on straszne obciążenie robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 09.03.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Problem w tym że zlew z staronu samsunga będzie wklejony i wypolerowany z blatem z staronu i podwieszenie na nim 11kg młynka może powodować odklejenie zlewu wg wykonawcy.Młynek to inksink evo 200http://www.rozdrabniacz.pl/mlynek_koloidalny/Rozdrabniacz_EVOLUTION_200.php zlew samsunga http://staron.com/staron/eng/products/sinksbowls.do# A2341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 09.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Problem w tym że zlew z staronu samsunga będzie wklejony i wypolerowany z blatem z staronu i podwieszenie na nim 11kg młynka może powodować odklejenie zlewu wg wykonawcy. to niech zmieni klej... jakoś nie bardzo rozumiem nie możność obciążania zlewu ... wstawię duży garnek, wrzucę do środka kilka talerzy i naleję wody... i co ??, wypadnie zlew ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 09.03.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 mAM OD LAT MLYNEK,WIBRACJE SA,JAK ZA DUZO NALADUJE DO SRODKA.zLEW tEKA Z FRAGRANITU CZY CZEGOS TAKIEGO,OJ WCISNELAM CAPSA,SORKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts