julienx 07.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Wątek o grzejnikach Kermi.... a czy ktoś użytkuje kabinę prysznicową firmy Kermi??? Jakieś doświadczenia w tym temacie? Jakieś uwagi? Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Na rynku niemieckim Kermi znane jest przede wszystkim jako producentwłaśnie kabin łazienkowych. Grzejniki to ich produkcja z drugiego szeregu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Na rynku niemieckim Kermi znane jest przede wszystkim jako producentwłaśnie kabin prysznicowych. Grzejniki to ich produkcja z drugiego szeregu. U nas są znani głównie z grzejników, gdyż ich kabiny były swego czasu zbyt drogie na polską kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Na rynku niemieckim Kermi znane jest przede wszystkim jako producentwłaśnie kabin prysznicowych. Grzejniki to ich produkcja z drugiego szeregu. U nas są znani głównie z grzejników, gdyż ich kabiny były swego czasu zbyt drogie na polską kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 07.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A co powiecie o Starmexie lub Cosmonova?W domku u rodziców hulają grzejniczki spod znaku Korando(korado,jakos tak) ten ma już z 7 lat,kolor faktycznie troche sie zmienił,ale ja bym powiedział,że wygląda nienajgorzej,nie koroduje.Starmex 5 lat,wyglada super,nie koroduje.Kermi i cosmonova 2 lata,poki co ok.Właśnie na dwa powyższe miałem super rabacik wiec je kupiłem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts