kinia.j 20.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kinia.j budjesz się w samej zielonej czy w okilicy ???? hej ) wlasnie szukam dzialki raczej w zielonej - jedrzychow prawdopodobnie a Wy gdzie sie budujecie? ciao Kinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 20.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 CZEŚĆ ANIU Wiesiek, nie wycinaj wszystkich- z o s t a w d l a i n n y c h NIE WYTNĘ ALE MOŻE OBEJŻĘ JEDNĄ WIERZBĘ JEST W SZCZECINIE ALE TEŻ SZUKAM NADAL W GORZOWIE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hej No właśnie proszę grzecznie poogladać, podotykać i się zdecydować Moze uda się upolować jakąś w Gorzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hej Ania Co się dzieje z tymi cenami? W jakiej hur? kupowałaś wełnę? I jak tam dogadał się Twój mąż budowniczy z Ta kobieta co miała dzwonić? Ja nic nie wiem bo jeszcze w Janczewie U niej nie byłam - a mam do skaczenia zlecenie . A rzuc parę fotek Acca piękny ten twój domek Naprawde podziwiam Twoja determinację Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A mój domek wydaje sie smutny i opuszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 http://images4.fotosik.pl/214/9dde2a064c6668f3.jpgpoprawiam bo coś uciekło zdjęcie z fotosika, u mnie kończą ciagle dach- troche jest tego 340m2, do końca tygodnia kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A mój domek wydaje sie smutny i opuszczony Jak to przecież jest sliczny i sobie śpi Wełne kupowałam w Hurtbudzie, Portowa 9.Cena wełny na poddasze szla do góry trzy razy w ciągu tygodnia i prawdopodobnie będzie jeszcze rosła.Z pewnego zródła też wiem, że styropian najlepiej jest kupić w zimie, bo z reguły jest taniej Mąż budowniczy z kobietą sie nie dogadał, bo kobieta nie dzwoniła A o jakie fotki idzie A tak w ogóle, to może znajdziesz czas,zapracowana kobietko,żeby wpaść do Andzi na kawkę Acca S U P E R!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.11.2006 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aniu Chodzi mi o fotki Twojego domku DZis będę w Janczewie bedę rozmawiac z tą kobieta powiem co i jak To niedaleko Ciebie po drugiej stronie głównej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.11.2006 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 właśnie szykuje sie do pracy, dośc że nadgodziny to jeszcze tak wczesnie musze wstać A śpich jestem wielki Najbardziej lubie niedziele bo moge se pospać do 10 pózniej kawa i muratory do 12 Marzenia o niedzieli we wtorek rano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.11.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aniu Chodzi mi o fotki Twojego domku DZis będę w Janczewie bedę rozmawiac z tą kobieta powiem co i jak To niedaleko Ciebie po drugiej stronie głównej drogi Nowych fotek nie posiadam, a nie widzialaś tych z dachem Pogadaj, bedę czekać na wieści Jak znajdziesz czas to zapraszam A niedziela juz niebawem Aha Wczoraj kupilam kompletny zestaw do ogrzewania podłogowego- kuchnia, łazienka i wiatrolap- rozmiar S. Firma reklamuje sie hasłem- tego nie mozna spiep..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 21.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ANIU67 BYŁEM DZISIAJ U PANI ARCHITEKT NA PIASKACH BYŁO B. MIŁO ALE NIE DOSTAŁEM NAMIARÓW NA WIERZBY GORZOWSKIE-SZUKAM WIĘC DALEJ ALE I TAK JUŻ SIE ZDECYDOWAŁEM NA TEN PROJEKT . W TYM TYG. ZAŁATWIAM DOK. ZWIĄZANE Z ZAKUPEM DZIAŁKI. POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Wiesiek2 Gratuluje podjecia decyzji o wyborze projektu No to bedziemy sasiadami Pani nie chciala dać namiarow , czy jak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 21.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ANIA 67 PANI ARCHITEKT WIE GDZIE SĄ TE WIERZBY ALE SĄ PO TAKICH PRZERÓBKACH ŻE NIE ROZPOZNAŁBYM ICH BEZ NIEJ, ONA ROBIŁA ADAPTACJE I WIE ŻE NAWET BRYŁA JEST ZMIENIONA,LUKARNY, NACHYLENIE DACHU,OGRODY ZIMOWEW , POWIĘKSZONY METRAŻ ITP. ALE SZUKAM NADAL DZIEWICZEGO ORYGINAŁU WIERZBY II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 21.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Namiary od Ani67 i Casandry75 niestety nic nie dały - dekarze zajęci na bliżej nieokreślony (dłuższy ) termin...Szukam nadal. Dach kopertowy 270m2.Proszę, może macie jeszcze kogoś do polecenia. Termin- kwiecień 2007, może trochę wcześniej jeśli zima odpuści...Nadal nie mam porządnych studniarzy. Ci, z którymi rozmawiałam albo kopali do 14m albo mieli nierealne ceny (200zl/m). Może ktoś, gdzieś, jakoś...A u mnie fundamenty zabezpieczone, czekają na mrozy a ja czekam na wiosnę i ruszam z kopyta. Może uda się następne grudniowe święta urządzić w nowym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 21.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Pozdrawiam wszystkich. Wiesiek projekt bardzo mi się podoba szczególnie z zewenątrz. W środku też ciekawy. Projekt to bardzo indywidualna sprawa, -ja mam w bloku 4 pokoje więc mówiłam że brakuje mi pracowni (mamy dwoje dzieci-każde ma swój pokój, my sypilanie i stołowy)wiec szukałam 5 pokoi , -znajomi zaś jak oglądali projekty ,które wybierałam to mówili że największym błędem ich domu jest łazienka bez okna wię odradzają szczerze - inni znajomi wybrali taki projekt że dach był bardzo skomplikowany i drogi i musieli zmienic projekt Więc każdy ma trochę inne oczekiwania. Ja tak naprawdę buduję dom aby miec płytę ceramiczną i pewne urządzenie i ten kawałek trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 22.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 R>H Decyzję o tym projekcie już podjołem i chyba spełnia on moje oczekiwania, ma kilka mankamentów ale można je poprawić. Dla mnie licze się nade wszystko przestrzeń-zieleń, miejsce na łudkę ,wędki i stół w garażu taki do majsterkowania- no i oczywiście spokój. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 23.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Wiesiek i to najważniejsze, że spełnia Twoje oczekiwania.A czy mieszkając będziemy zadowoleni z wybrnych projektów to się okaże . Uważam że ważne jest, jeśli jest taka możliwość, zobaczyć na żywo zrealizowany projekt i porozmawiac z kimś kto go użytkuje. Wszyscy A -może napiszecie co było dla Was ważne przy wyborze projektu i działki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 23.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja nie miałam czasu na długie wybory - w ciagu tygodnia musiałam wybrać jeszcze zanim uzyskałam kredyt Mam nadzieje iz domek pod jarząbem będzie funkcjonalny i wygodny kierowałam sie tym iz by na dole były trzy pokoje i salon a góra dlamnie i meża .A w wielu projektach na dole jest jeden pokój + salon. Wybór działki był czystym intuicyjnym wyborem - 200metrów dalej mieszkaja moi rodzice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 23.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ale to było tak: 1, najpierw mysl o domu " a moze to realne i się uda" 2. szukanie działki 3. rozglądanie sie za kredytem 4. zakup projektu 5. uzyskany kredyt 6. budowa domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ale to było tak: 1, najpierw mysl o domu " a moze to realne i się uda" 2. szukanie działki 3. rozglądanie sie za kredytem 4. zakup projektu 5. uzyskany kredyt 6. budowa domu i jeszcze 7. spłacanie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts