Trajkotka 13.04.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 znalazłam kolor sepia to taki ciepły brąz? o taki chodziło? Tu fajnie opisane wszystkie kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.04.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 taki zóltobrązowy:http://www.lunapic.com/editor/premade/sepia.gif i na tym napisy różną czcionką i różnej wielkości w różnych odcieniach brązu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 16.04.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Trajkotka, a gdzie Ty chcesz w ogle tą fototapetę umieszczać? Bo może w sypialni albo w pokoju dziecięcym coś fajnego zaaranżujesz? Ale tutaj trudno pomóc bo nie ma zdjęć... A przynajmniej ja nie widzę... Bo do kuchni, to ja osobiście nic bym nie dawała i nie kombinowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 16.04.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 taki zóltobrązowy: http://www.lunapic.com/editor/premade/sepia.gif i na tym napisy różną czcionką i różnej wielkości w różnych odcieniach brązu aha, dzięki Niestety nie zrobią mi takich napisów :/ ... chyba na razie sobie dam spokój z tym, a jak już się przeprowadzimy to pokombinuję coś z siostrą - ona ma smykałkę do takich rzeczy Trajkotka, a gdzie Ty chcesz w ogle tą fototapetę umieszczać? Bo może w sypialni albo w pokoju dziecięcym coś fajnego zaaranżujesz? Ale tutaj trudno pomóc bo nie ma zdjęć... A przynajmniej ja nie widzę... Bo do kuchni, to ja osobiście nic bym nie dawała i nie kombinowała Właśnie nie wiem gdzie bym ją chciała ... sypialnia i pokój dziecięcy świecą gołymi ścianami, nie mamy podłóg jeszcze na górze ... jak mi odpisali, że naklejek mi nie zrobią to przeszło mi to przez myśl, żeby kupić fototapetę do pokoju dziecia lub sypialni .... Mam też żółty gabinet i chciałabym go urządzić z szarymi dodatkami ... może coś szarego na żółtą ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 16.04.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Dziewczyny, a myślicie, że taki stół będzie pasował do mojej jadalni? fotka z tej strony http://allegro.pl/sliczny-stol-krzesla-rewelacyjna-cena-od-ss-i2279901441.html czy lepiej taki zaokrąglony? http://allegro.pl/uwaga-8-krzesel-duzy-stol-od-ss-polecam-i2252890586.html Krzesła bardziej mi się podobają te pierwsze ... tylko nie wiem jaki duży wziąć stół, bo ja tam mam 2,7 m długości ..... Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez Trajkotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 16.04.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 25.05.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ponawiam pytanie o stół bo zblizam sie do zakupu ... doradzi ktoś? foto salonu na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Cześć! Szukałam sobie pomysłu na moją kuchnię i wyskoczyła mi Twoja Podczytuję, bo dziewczyny fajnie Ci radzą w sprawie tej niskiej ścianki w kuchni. Planuję u mnie coś takiego i ciekawa jestem jak Ty to rozwiążesz Ps. 1 Psina ma super stopki I jak obserwuję duży pomocnik Ps. 2 Porozpieszczaj nas troszkę fotkami bo ciekawe masz wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.08.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Co do stołu, a kolory takie jak na zdjęciach mają być czy obydwa w jednym kolorze? Długość dowolna czy masz coś narzucone? Mam pytanie do blatu na tej niskiej ściance w kuchni, ile ma szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bureczek 17.09.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Zawsze lepiej gdy jest opcja powiększenia (rozsunięcia) stołu. Często o tym zapominamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts