batix 31.01.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 a co myślicie o rekuperatorach firmy frapol seria onyx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.01.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 a co myślicie o rekuperatorach firmy frapol seria onyx? jak ładny i na salonach będzie się dobrze prezentował to bierz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmiecik 13.02.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jeśli możesz, wstrzymaj się do marca. Wtedy Pro-Vent wypuści nowy sterownik RC6 do rekuperatorów swojej produkcji. Praktycznie będzie można włączyć rekuperator i zapomnieć o jego istnieniu.http://www.pro-vent.pl/sterowniki,0.html#rc6Ceny są już znane: http://www.pro-vent.pl/cennik-sterowniki,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardor1971 16.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja mam brinka i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardor1971 21.02.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mam rozbudowany sterownik bo prosty b ył w tej samej cenie. Kolega mówił żeby nie kupować rozbudowanego bo niepotrzebny. reku mam od lata i zmieniłem parametry obrotów 2 razy gdy miałem rodzinę i było nas dość dużo. Tak cały czas chodzi na pierwszym biegu. łatem na drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Potomak 02.10.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Kupując rekuperator radzę zwrócić uwagę na powierzchnię wymiennika ciepła oraz to czy ma zamontowaną nagrzewnicę. Tylko centrale o największych wymiennikach mogą sobie radzić bez nagrzewnicy nawet przy najwyższych mrozach. Z tego co wiem takie rozwiązanie ma Bartosz i Nikol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brendon 07.01.2018 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 pytałem już w innym temacie i zapytam tutaj chciałbym żeby ktoś kto się zna sprawdził rekuperatory z oferty sklepu domiwoda.pl i napisal mi czy warto cos takiego kupic? Chodzi mi konkrtnie o ten sklep bo mam jeszcze rabat do wykorzystania, a generalnie o rekuperacji duzo czytalem i zaluje, ze takiego czegos nie mialem wczesniej w mieszkaniu. Dziekuje wszystkim za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.01.2018 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 pytałem już w innym temacie i zapytam tutaj chciałbym żeby ktoś kto się zna sprawdził rekuperatory z oferty sklepu domiwoda.pl i napisal mi czy warto cos takiego kupic? Chodzi mi konkrtnie o ten sklep bo mam jeszcze rabat do wykorzystania, a generalnie o rekuperacji duzo czytalem i zaluje, ze takiego czegos nie mialem wczesniej w mieszkaniu. Dziekuje wszystkim za pomoc! W bloku nie możesz tego zamontować. A do domu za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 31.01.2018 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Witam, Marka Buderus posiada w swojej ofercie centralę wentylacyjną z odzyskiem ciepła Logavent HRV2. Urządzenie cechuje wysoka efektywność odzysku ciepła, wynosząca nawet do 90% oraz bardzo cicha praca. Rekuperator dostępny jest w trzech wielkościach o nominalnych przepływach powietrza: 140 m3/h, 230 m3/h oraz 350 m3/h. Więcej informacji o produkcie można znaleźć na stronie internetowej: http://www.buderus.pl/produkty/kategorie-produktow/rekuperacja/. Jeżeli potrzebują Państwo pomocy przy doborze i montażu odpowiedniego rekuperatora i kotła polecam kontakt z jednym z autoryzowanych instalatorów marki Buderus. Ich wyszukiwarkę można znaleźć na stronie http://www.buderus.pl. Możliwy jest również kontakt telefoniczny z autoryzowanym serwisem marki pod numerem infolinii: 801 777 008. Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts