Elfir 16.04.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 czy stosować chemię do zwalczania chwastów - to twój wybór. Możesz też obłożyć ziemię tekturą, czarną włókniną na kilka tygodni i trawa tam wygnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 21.04.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 tak zrobię. Odwiedziłam wczoraj sklep ogrodniczy. Wszystko kusi, wszystko nęci. Nic tylko kupować. Na szczęście szybko dałam sobie po łapkach Najpierw projekt. Albo chociaż zarys. Dopiero potem roślinki. Może ktoś ma jakieś fotograficzne inspiracje jak połączyć iglaki z trawami? Będę wdzięczna przeogromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 21.04.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dzisiaj cały dzień spędziliśmy na porządkach. Mój skalniak od frontu musiał przejść lifting. Przez chwilę posłużył za piaskownicę musiałam go nieco uporządkować i już wrócił do formy. Poza tym grabienie, nawożenie, podlewanie, itd... Cóż, lubię to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts