makowa_panienka 27.03.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 27.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Powodzenia makowa_panienko!Dodaję do ulubionych, bo też mamy startować z z8 w tym roku. Może w ciągu paru dni architekt skończy adaptację i przed Świętami składamy wniosek o PnB.Zmienialiście coś? Która wersja projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 29.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 witam sasiadke, RADOM TO TEZ MOJE RODZINNE MIASTO ale juz na stałe ze stolicy ja co prawda nie buduje ale rozbudowujemy dom wiec etap budowlany jest mi dobrze znany/ ale sie zrymowało/ trzymam kciuki za budowe i zycze powodzenia:) bardzo fajny projekt domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Trzymam kciuki również za Was! W dzienniku wstawiłam projekt ze zmianami, więc zapraszam do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 witam sasiadke, RADOM TO TEZ MOJE RODZINNE MIASTO ale juz na stałe ze stolicy ja co prawda nie buduje ale rozbudowujemy dom wiec etap budowlany jest mi dobrze znany/ ale sie zrymowało/ trzymam kciuki za budowe i zycze powodzenia:) bardzo fajny projekt domku Radom to moje obecne miasto rodzinne bo mąż stąd pochodzi. Ja niestety jestem z zupełnie innej części kraju, no ale co zrobić, miłość nie wybiera Cieszę się, że projekt Wam się podoba, bo ja jestem w nim po prostu zakochana Chcę, żeby to był, śliczny mały, przytulny domek niczym angielski cottage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 29.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to tak jak u mnie :)a wktorej czesc RADOMIA sie BUDUJECIE? ja mam działke w MAŁECZYNIE NIEDALEKO LOTNISKA ale na razie tylko dzialka rekreacyjna ale kto wie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 to tak jak u mnie :)a wktorej czesc RADOMIA sie BUDUJECIE? ja mam działke w MAŁECZYNIE NIEDALEKO LOTNISKA ale na razie tylko dzialka rekreacyjna ale kto wie .... Nasza "rezydencja" powstanie na południe od Radomia. A wiesz, że chyba mamy tak samo na imię, Agusia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 29.03.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 TAK, AGUSIA to piekne imie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 31.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Hej!pomimo zdecydowanej różnicy w wyglądzie naszych domów, widzę podobieństwa:) Też mamy kuchnie od wschodu a sypialnie od zachodu, garaż wolnostojący z prawej strony działki! Myślę, że to dobry pomysł z tą drugą łazienką, kiedyś w przyszłości nie będzie "korków" do kąpieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 13.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 puk puk, co słychać, taka cisza u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 17.04.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aga na czym utkneliście? Macie juz PNB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 17.04.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A no cisza, bo nic wielkiego się nie dzieje. Projekty przyszły póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 18.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 O matko . Właśnie wróciłam od pani architekt, bardzo miłej zresztą. Pochwaliła nasz projekt, że ładny, zgrabny, „na miarę naszych czasów” i taki polski. Nasz architekt na samym początku powiedział, że to ekonomiczny i praktyczny "dom kryzysowy". Znaczy to pewnie to samo co "na miarę naszych czasów". Takie czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 19.04.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Właśnie wykańczamy Z8 w technologii szkieletowej. Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Początki zawsze wydają się trudne, a potem to już z górki. Nawet się nie zorientujecie, jak będziecie odliczać czas do przeprowadzki ) Będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.04.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witam nowego gościa efka3 też będę do Was zaglądać. No, u Was to przeprowadzka niedługo, patrząc na zakres prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.04.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Powodzenia i cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witaj makowa_ panienko! Przypomniała mi się sympatyczna postać z dobranocki Odnośnie Twojej wymarzonej kuchni to mam zapisaną taką inspirację: http://img811.imageshack.us/img811/9053/szymanskapan4.jpg Uploaded with ImageShack.us Wszystko się zgadza: kolor ścian i nogi od maszyny pod stolik i białe szafki... Pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 10.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 hej. będę podglądać bo własnie wybieramy projekt i z8 bardzo nam pasuje Liczyliście może ile Was będzie kosztować budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.06.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witaj Makowa Panienko!Przychodzę do Ciebie z rewizytą i po przeczytaniu Twojego dziennika, od razu muszę Cię pochwalić.Wspaniale rozplanowane poprawki do projektu, bardzo funkcjonalne i praktyczne, tylko (podpowiadam z doświadczenia) nie rezygnujcie z dodatkowej łazienki.Mieszkając na wsi będziecie skazani na częstych gości i druga łazienka, a przynajmniej kibelek, jest po prostu nieodzowna.A i nawet tylko przy samych domownikach, takie pomieszczenie przydaje się ogromnie.Życzę powodzenia w budowaniu i realizowaniu Waszego marzenia.Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 10.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) makowa_panienkoCo do przyłączenia prądu, to istnieje prostszy dokument niż warunki techniczne przyłącza. Nazywa się to oświadczenie o zapewnieniu dostaw energii elektrycznej. Do pozwolenia na budowę wystarczy. Staraliśmy się o ten dokument od początku, bo działka ma wielu właścicieli, z tego część za granicą, a do uzyskania warunków technicznych musiałbym mieć wszystkich na miejscu, albo z jakimiś dodatkowymi formalnościami. Tymczasem oświadczenie o zapewnieniu mogłem dostać sam, w dodatku otrzymałem je po kilku dniach od złożenia wniosku w energetyce. Edit: ale - my mamy jakiś prąd na tej działce. Jeśli u Ciebie nic nie ma i potrzebujesz prąd na budowę, to może nie da się tą prostszą ścieżką. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez gorbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts