water-sprite 21.03.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 na koniec roku będzie przeprowadzka No to trzymam kciuki i kibicuję. Dobrze jest mieć termin zakończenia budowy narzucony, wtedy można podkręcić tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 29.03.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 makowa_panienko no w końcu jakieś nowe zdjęcia:) ile można patrzeć na swoją budowę, trzeba też wpaść do kogoś innego:) pogoda sprzyja to można działać. My nie mamy ściśle określonego terminu i trochę ostatnio luźno nam to idzie:) ale niech wszystko będzie dopięte na ostatni guzik i wtedy wpadamy do Naszej chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Witaj mest Ano, robota pomału się rozkręca, na razie bez pośpiechu. W sumie konkretnej daty przeprowadzki tez nie mamy, ale orientacyjnie wyliczyliśmy sobie koniec roku. Wszystko jak zawsze wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMeM1719511785 31.03.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ależ zaglądają! Tylko czekają na ciekawsze - z punktu widzenia podglądaczy - wydarzenia.Rury, jak to rury. Podobnie prąd.A my czekamy i dopingujemy kaflom, tynkom, tapetom, farbom, meblom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 31.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Makowa Cieszę się ,że ruszyliście, wiem jak serducho rośnie na widok kabelków, rurek i całej reszty A że ludzie lubią wykończeniówki ... jak położymy ostatnią płytkę to chyba wtedy zamknę dziennik . Zazdroszczę Ci tego spokoju na działce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.04.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No to fajnie, że zaglądają Pocieszam się, że i u mnie tez przyjdzie czas na te płytki, farby, panele i meble - nowe meble Dobra, pisze dalej ten mój dzienniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 02.04.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja też zaglądam, ale nie ma czasu pisać. Szkoda pokrywy. Chyba musicie częściej się na budowie pokazywać. Widać, że mąż się stara, wszystko równiutko Kiedy tynkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 02.04.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czesc - mnie co prawda sama budowa "nie interesuje" bo i wybudowani jesteśmy i projekt zupełnie inny, ale... jak pewnie wielu potwierdzi, Twój dziennik się po prostu dobrze czyta Trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 02.04.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dzięki water za dobre słowo I witam nowego gościa - KasiaWojtek. Miło mi, że zaglądasz, więc zapraszam częściej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 02.04.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ale gafę strzeliłem. Ja stary forumowicz wpisałem sie w dzienniku . Dzień wcześniej także prosiłem kolegę o wpisy w komentarzach . Wstyd mi trochę ale szybko się poprawiam i kasuje swój post. Oryginał wklejam już we właściwym miejscu. "Oj tam, oj tam. Zagląda, tylko się nie odzywa jeden z drugim podglądaczem . Aż mi się łezka w oku kręci jak oglądam zdjęcia, bo nie dawno byłem na tym samym etapie. Ale ten czas szybko leci. Powodzonka! (przełączam sie w stan czuwania ale jakby co to jestem )" Sorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.04.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 04.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Trafiliście na wiosenną promocję z tym prądem czy co? My dostaliśmy fakturę na 1400zł, Dobra wiadomość z vat-em. W czasie budowy każdy napływ gotówki cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 04.04.2014 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No, za długo radości nie było, bo trzeba było wstawić auto do warsztatu i tysiąc fruu poooszedł Ale w sumie nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 26.05.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Wymiękłem jak zobaczyłem te krowy:). Normalnie pluszaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.05.2014 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Krowy są z USA i trzeba je dużo szczotkować. Ale są przecudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 26.05.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jakie słodziaki Pyszczki mają "normalne" ale reszta jak pluszowe misie. Aż chce się pogłaskać Przyznaj się, dotykałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 27.05.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 o wow ile zmian, ile pięknych zmian Super domek, uwielbiam właśnie takie małe i przytulne domki. Czekam teraz na dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.05.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Już niedługo ruszamy z robotą. Czeka ogrodzenie, wstawianie okien i drzwi, elektryka.... Końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 29.05.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Na zdjęciu wanna Nano? W Internecie nam się podobała, ale na żywo już mniej. Warto obejrzeć coś w rzeczywistości.A gdzie będzie pralka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.05.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Wannę wkleiłam poglądowo. Nie za bardzo mi się podoba, bo jest chyba za nowoczesna, ale kształt już jest ok. Na pewno zobaczę najpierw na żywo, potem można co najwyżej zamówić online. Pralka będzie w spiżarni - u nas bardziej jako pomieszczenie gospodarcze niż spiżarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts