makowa_panienka 11.06.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 gorbag, Dziękuję za ciekawą uwagę odnośnie prądu. Muszę to sprawdzić jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piuma 11.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Trzymam kciukasy, jednocześnie pytając ile osób będzie mieszkało w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 12.06.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam kolejnego gościa - piuma Odpowiadając na Twoje pytanie, to do przeprowadzki będą się pakować 2 osoby dorosłe plus 1 kocie futro. Docelowo w domu ma mieszkać jeszcze 1 mały człowiek (takie nieśmiałe plany) oraz 1 psia mordka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piuma 13.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 będę podglądała wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 25.06.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witaj Makowa Panienko. Przybywam z rewizytą .Wybraliście bardzo ładny projekt. Sam myślałem nad z14 i z40 z pracowni z500. Widzę że tak samo jak ja nie lubisz czekać Ta papierologia jest najgorsza . Trzymam za Was kciuki .Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 05.07.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witaj! Bardzo ładny zjazd zrobiliście, jeśli moge spytać ile płaciliście za projekt zjazdu i ile wziął kierownik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 10.07.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witaj! Bardzo ładny zjazd zrobiliście, jeśli moge spytać ile płaciliście za projekt zjazdu i ile wziął kierownik budowy? My się rozliczymy że tak powiem hurtowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 To gratuluję złożenia wniosku!Teraz już pewnie pójdzie z górki i niedługo będziesz się cieszyć z kolejnych etapów.Trzymam kciuki za powodzenie w budowlanych robotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 17.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Grabulacje z okazji uzyskania pozwolenia, świetne tempo. U mnie zeszło 62 dni. Co już wiesz? Masz ekipę, wybrane materiały, jakieś kalkulacje? Jeszcze sporo czasu w tym roku zostało.My ruszamy na początku sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 18.07.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Dziękuje za miłe słowa Odnośnie samej budowy, to będziemy budować z betonu komórkowego, na dachu blachodachówka, ocieplenie styropianem. Ciągle jeszcze wybieramy najlepsze materiały (dla mnie czarna magia to wszystko i ogólnie jestem ogłuszona ilością wariantów ). Czekamy na oferty wiązarów prefabrykowanych oraz szukamy ekipy. Na pewno w sierpniu zrobimy ogrodzenie, a z robotą chcemy zacząć koniec sierpnia /wrzesień. W tym roku chcemy mieć stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 26.07.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) Witaj! Świetny domek, układ pomieszczeń bardzo podobny do mojego. Pozwoliłem sobie skopiować przykład tarasu, o takim właśnie myślałem Sorry:rolleyes:.Ciekawy jestem wyceny wiązarów, u mnie ceny różniły się nawet o jedyne 15 tysięcy. Zwariowali chyba. Będę sobie pocichutku zaglądał do Twojego dziennika . Pozdrawiam:bye: Edytowane 26 Lipca 2012 przez artix1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.07.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam kolejnego gościa. Istotnie, mamy podobne projekty. Zapraszam częściej w me progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 13.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aga gratuluje pozwolenia i wybrania ekipy:yes: powiem Ci ze cene masz dobra za stan surowy nawet jesli bez dachu, my jak szukalismy ekipy i jak dalam do wyceny tu w WAWIE to sie za glowe zlapalam nie wiem czy CI pisalam my bedziemy rozbudowywac dom i tak naprawde to wychodzi tak jak bym budowala malutki domek tylko ze doklejony do starego fundamenty mamy zrobione i teraz czekamy na kredyt i mamy zamiar ruszyc w połowie wrzesnia ekipe mam tez z poza warszawy wiec u nas cenowo policzyl bez fundamentow , sciany parteru,2 kominy murowane, dzialowki, wylanie chudziaka, schody lane i strop lany i dzialowki na poddaszu, obrobka kominow 18,000. wiec mysle ze cena tez ok. bez dachu i wiezby . w Radomiu mam dobrego dekarza i raczej bedzie on u nas robil, mieszka w Milejowicach ale ceny jeszcze nie mam ustalonej pozdrawiam i trzymam kciuki za budowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.08.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dzięki za miłe słowa agusia10. Też trzymam kciuki, aby rozbudowa się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 19.08.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witaj.Cena jest naprawdę dobra ,ja za stan 0 płacę 11 tys.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 17.09.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Cześć makowa_panienko! Zajrzałam do dziennika i mi się spodobało Chciałam pochwalić Twój/Wasz wybór - naprawdę bezpretensjonalny, funkcjonalny dom. Co prawda ja prywatnie uderzam w inne klimaty, ale potrafię docenić rzeczy estetyczne i sensowne spoza mojego nurtu Życzę powodzenia w realizacji, myślę, że jeśli będzie szło tak gładko jak do tej pory, dacie radę wybudować i zamieszkać zanim się obejrzycie. Będę zaglądać, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek_ 25.09.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witaj. Cena jest naprawdę dobra ,ja za stan 0 płacę 11 tys. Pozdrawiam. Za samą robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 02.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 hej AGA SUPER ZE juz zaczynacie,u nas stan na dzis- wylewanie wienca,w poniedziałek wchodzi ciesla i tez to wszstko w takim tempie ze nie mam czasu sie kiedy zastanowic.a murarze robia dopiero 7dni i krzycza ze juz koncza, ale my juz fundamenty mielismy wiec tez juz jest inne tempo. pozdrawiam i czekam na zdjecia wbicia pierwszej łopaty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 05.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aż się boję pomyśleć, jak później licznik będzie nabijał . Później po prostu przestaniecie liczyć rękawiczki za 5 złotych Rękawiczki na działce też trzeba mieć, nawet bez domu. Wydatki można przewidzieć z dużą dokładnością, wtedy nie ma stresu. Jak do tej pory kolejne etapy wypadają dokładnie tak jak oczekiwałem lub nawet ciut taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts