mały biały domek 10.09.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Makowa Panienko, aż się rozmarzyłam , tym bardziej, że za oknem ciemno i pada... co do drzwi super ! chyba zmałpuję pomysł pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.09.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Och, ale będzie pięknie! Już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć z Twojej zetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 11.09.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Też tak lubię. Jaśniutko w domu i od razu inne podejście dożycia. Jak dla mnie jesienią może lać co drugi dzień, a mgły mogą być codziennie - uwielbiam te porę roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 11.09.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Makowa Panienko, aż się rozmarzyłam , tym bardziej, że za oknem ciemno i pada... co do drzwi super ! chyba zmałpuję pomysł pozdrawiam cieplutko Ja czekam z utęsknieniem deszczowych dni, a tu słońce ciagle do znudzenia Drzwi będą po 10 października i wtedy okaże się, czy wybór był trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 11.09.2015 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Och, ale będzie pięknie! Już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć z Twojej zetki Nie będę ukrywać, że myślę tylko o przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.09.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Makowa Panienko, bardzo eleganckie kafelki. Myślę, że finalnie będzie piękny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 21.09.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Dziękuję Iwonko! Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Fajnie wygląda ta kuchnia, choć mnie bardziej się podobała ta z piekarnikiem umieszczonym wysoko - takie fajne połaczenie tradycji z nowoczesnością. Ale to przecież Tobie ma się podobać. Też nienawidzę tłumów ludzi, obojętnie gdzie w sklepie czy na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 21.09.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Trochę się obawiałem karuzeli w narożniku, ale ostatecznie jesteśmy bardzo zadowoleni. Czy to u Ciebie na projekcie w rogu to karuzela? Chyba nie...Warto by było wykorzystać to miejsce. Miałem zaproponować fronty jak nasze - Laxarby, ale widzę że w jasnej wersji też już zniknęły z oferty! Trochę bez sensu - rok temu wszedł nowy system z nowymi nazwami, frontami itd. i już część wycofana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 21.09.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 mały biały domku oraz makowa panienko - mamy bardzo podobny gust będę podglądać co wymyśliłaś bo zaraz okna wstawiamy, będziemy się wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 21.09.2015 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Fajnie wygląda ta kuchnia, choć mnie bardziej się podobała ta z piekarnikiem umieszczonym wysoko - takie fajne połaczenie tradycji z nowoczesnością. Ale to przecież Tobie ma się podobać. Też nienawidzę tłumów ludzi, obojętnie gdzie w sklepie czy na plaży Co prawda ja nigdy nie planowałam piekarnika wysoko, gdyz moja kuchnia nie ma na to miejsca, ale z pewnością jest to świetne rozwiązanie. Gdyby nie to, że chce mieć mały stolik śniadaniowy w kuchni, miałabym na to miejsce bez żadnego problemu. No ale ja tradycjonalistka jestem i kuchnia bez stołu to nie kuchnia Tłumy to koszmar. Staram się unikać spędów ludzi typu koncert na świeżym powietrzu oraz unikam jak ognia odwiedzin galerii handlowych w weekendy. Nawet do Biedronki staram się nie chodzić w sobotę. Nie mam nerwów po prostu. Ale wyznam szczerze to boję się skupisk ludzi także w kontekście nagłej paniki i tratowania się, co wcale nie jest takim rzadkim zjawiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Tłumy to koszmar. Staram się unikać spędów ludzi typu koncert na świeżym powietrzu oraz unikam jak ognia odwiedzin galerii handlowych w weekendy. Dopiszę, do tej listy - nad morze jeżdżę wyłącznie poza sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 21.09.2015 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Trochę się obawiałem karuzeli w narożniku, ale ostatecznie jesteśmy bardzo zadowoleni. Czy to u Ciebie na projekcie w rogu to karuzela? Chyba nie... Warto by było wykorzystać to miejsce. Ta szafka w rogu obok zlewu to nie jest typowy naroznik w kształcie L, tylko taka zwykła szafka lekko poszerzona. Rzeczywiście nie będzie tam karuzeli, przynajmniej kreator nie wyświetla takiej opcji. Trudno, jakoś wytrzymam z szarpaniem się z garnkami I masz rację, że Ikea jakoś dziwną politykę prowadzi z tymi frontami. W ogóle to mam wrażenie, że wycofywane są rzeczy dość lubiane, hity niemalże, jak np. seria Leksvik, czy te fronty z listewkami. Pamiętam, że swego czasu miałam na zbyciu 3 regały leksvik i sprzedałam je z dnia na dzień, bo akurat były wycofywane i ludzie szukali ich po aukcjach. Oczywiście wtedy jeszcze nawet nie myślałam o budowie domu i teraz pluję sobie w brodę, bo takie regały przydałyby mi się teraz baardzo, a tak mam tylko jeden. O, jaki piękny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 21.09.2015 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 mały biały domku oraz makowa panienko - mamy bardzo podobny gust będę podglądać co wymyśliłaś bo zaraz okna wstawiamy, będziemy się wykańczać O to to, wykańczać się. Dosłownie i w przenosni. Nic dodać, nic ująć. Zapraszam do mnie ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 21.09.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Uwielbiam takie szczegółowe zestawienia, człowiek może się psychicznie przygotować do tego co go czeka niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.09.2015 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Cieszę się, że przydały się te moje rozpiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.09.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 To są właśnie uroki palenia "eko"groszkiem Dlatego trzeba pilnować, żeby piec nie zgasł, bo później ciężko rozpalić, aczkolwiek za pięćdziesiątym razem idzie już szybciej W naszym piecu jest tak, że trzeba dostosowywać nastawy temperatur w zależności od pogody, bo np. przy gwałtownym ochłodzeniu piec potrafi sam się wyłączyć, gdyż stwierdza, że "temperatura nie rośnie". No i wracasz w zimie po pracy do domu, głodna, drogi zasypane a tu w domu zimno i piec piszczy. To jeden z minusów posiadania takiego pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.09.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Wow, niezła perspektywa Wyznam szczerze, ten nasz zielony potwór mnie przeraża cały czas, a jego obsługa wydaje mi się strasznie skomplikowana - te sterowniki, zawory. Czarna magia normalnie Niemniej podchodzę do tematu optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 22.09.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 33 stopnie w podłogówkę to dużo. Ona nie ma być ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMeM1719511785 22.09.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Trochę mnie przeraża ten groszek... Ale akurat w wypadku naszej "spółdzielni" palenie może nie przypadnie mi w udziale (postanowiłem wziąć na siebie pralnię i jej logistykę). Wybór mebli do salonu - wspaniały. Sam sobie ostrzyłem pazury na tę sofę - ale ponieważ tutaj budżet ciasny, to będzie nieco inaczej. Trzeba sobie kreatywnie poradzić. Kuchnia bardzo ładna. W sumie nie dziwię się, mimo wszystko, że zdecydowaliście się na Ikeę - sam mam obecnie zwyczajne białe szafki z Ikei i ich głębokość i możliwość "aranżacji" wewnątrz jest naprawdę super. Pomijając już fakt, że przeżyły dwie kuchenne "powodzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts