Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Z8 makowej_panienki

Recommended Posts

Domek marzenie, każde Twoje zdjęcie tylko to potwierdza :D Wszystko jest tak bliskie moim upodobaniom, że mogłabym oglądać godzinami!

Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki, umilają mi czas oczekiwania na własny dom :)

Nawet nie wiesz, jaka jestem szczęśliwa czytając komentarze jak Twój. To miło wiedzieć, że komuś tez się podoba nasz dom, z takim wysiłkiem stworzony. W moim otoczeniu nie mam osób o podobnym zamiłowaniu odnośnie stylu we wnętrzach, więc nikt się nie zachwyca przesadnie moim dekorowaniem i urządzaniem, Dlatego tak cieszą mnie takie opinie. Dziękuję :hug:

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wieki temu u kogoś w dzienniku na forum czytałam, że też poplamił parapet, forumowicze polecili jakiś preparat i plamy zeszły. Niestety nie pamiętam, co to było ani czyj dziennik :( Podejrzewam, że zaraz ktoś poleci Ci dobry środek, tak więc nic się nie martw, a jedynie ciesz przeprowadzką :D

Dzielę z Tobą radość z przeprowadzki! :hug:

Kaaawał dobrej roboty zrobiliście, jak mrówki zasuwaliście iii? Efekty jak najbardziej widać, oj jak widać, cholerka toć to już?!. Zaraz zamieszkacie w swoim nowym super domku! Jeszcze przed przeprowadzką gratuluję przeprowadzki, aaa cooo ! :D. Pamiętam naszą pierwszą noc spędzoną w nowym domu, trochę dziwne uczucie, człowiek czuł się przez kilka dni rozdarty pomiędzy starym mieszkaniem, a nową chałupką. Trochę jakbym mieszkał w hotelu:). Po kilku dniach szybko odechciało się nam miejskiego życia. Spokojnego weekendu życzę i jeszcze raz Gratulacje!!!!:bye:

Moi drodzy! Napisze zbiorowo: z całego serca dziękuję za zyczenia na nowa drogę życia, że tak powiem :hug: Doceniam tak miłe słowa i bardzo mnie one wspierają. Mieszkamy sobie 3 dni oswajamy pomału dom, ale o tym napisałam już w nowym poście w dzienniku.

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim! :bye:

Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę się przeprowadzać, a jak już, to wezmę tylko torebkę i mała walizeczkę, a resztę zostawię. Albo wynajmę ekipę, by mi spakowała wszystko od łyżki po sofę.

W swoim życiu jako dorosła osoba, przeprowadzałam się już 5 razy a będzie i szósty ;) Ale Tobie życzę, żeby to była ostatnia przeprowadzka!! Muzyczka na całego, drink do ręki i radość z życia - przestaw się na taki tryb :D