makowa_panienka 27.05.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Domek marzenie, każde Twoje zdjęcie tylko to potwierdza Wszystko jest tak bliskie moim upodobaniom, że mogłabym oglądać godzinami! Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki, umilają mi czas oczekiwania na własny dom Nawet nie wiesz, jaka jestem szczęśliwa czytając komentarze jak Twój. To miło wiedzieć, że komuś tez się podoba nasz dom, z takim wysiłkiem stworzony. W moim otoczeniu nie mam osób o podobnym zamiłowaniu odnośnie stylu we wnętrzach, więc nikt się nie zachwyca przesadnie moim dekorowaniem i urządzaniem, Dlatego tak cieszą mnie takie opinie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.05.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Wieki temu u kogoś w dzienniku na forum czytałam, że też poplamił parapet, forumowicze polecili jakiś preparat i plamy zeszły. Niestety nie pamiętam, co to było ani czyj dziennik Podejrzewam, że zaraz ktoś poleci Ci dobry środek, tak więc nic się nie martw, a jedynie ciesz przeprowadzką Dzielę z Tobą radość z przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.05.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Najważniejsze, aby czuć się dobrze w swoim domu A wiesz, że dla mnie szafka z szybkami jest symetrycznie, bo na środku jest, znaczy jako środkowa szafka Najważniejsze ,że jest tak jak chciałaś i nie wierzę ,że tego nie przemyślałaś,więc na pewno jest ok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.05.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 No to doczekałaś się wreszcie Makowa Panienko! Dzielę z Tobą radość, szczęście i przesyłam w Twoją stronę pozytywne myśli. Dasz radę!!! Bo warto było czekać i przejść przez to wszystko, żeby nadszedł w końcu ten piękny dzień! Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 27.05.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Kaaawał dobrej roboty zrobiliście, jak mrówki zasuwaliście iii? Efekty jak najbardziej widać, oj jak widać, cholerka toć to już?!. Zaraz zamieszkacie w swoim nowym super domku! Jeszcze przed przeprowadzką gratuluję przeprowadzki, aaa cooo ! . Pamiętam naszą pierwszą noc spędzoną w nowym domu, trochę dziwne uczucie, człowiek czuł się przez kilka dni rozdarty pomiędzy starym mieszkaniem, a nową chałupką. Trochę jakbym mieszkał w hotelu:). Po kilku dniach szybko odechciało się nam miejskiego życia. Spokojnego weekendu życzę i jeszcze raz Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.05.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Powodzenia Makowa Panienki, bądźcie szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 27.05.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Fajnie! Powodzenia w nowym miejscu! Jestem pewien że przeprowadzka nie oznacza pożegnania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.05.2016 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Bardzo dziękuję WAM WSZYSTKIM kochani za te słowa, za życzenia i trzymanie kciuków Kończymy pewien etap w życiu, ale zaczynamy nowy, więc na pewno nie żegnam się z forum, bo teraz to dopiero będzie o czym pisać! Następny post będzie z NOWEGO DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 29.05.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 czekamy niecierpliwie na post z nowego domu jak widzę,że się przeprowadzacie, to cieszę się razem z Wami szczęscia w nowym Domu i powodzenia w rozpakowywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 29.05.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Makowa Panienko - dużo szczęścia na nowej drodze życia! A kuchnię masz przepiekną, mogłabym ją przeniesc do siebie dosłownie w całości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anielka2 30.05.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 cudowny dom- gratuluję Chciałabym jednocześnie zapytać, jakiej firmy są to panele ( i jaki wzór). To jest trudny wybór, a te u Pani prezentują się super dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.05.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Wszystkiego najlepszego na nowym etapie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 30.05.2016 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Gratuluje i życzę wielu lat szczęścia w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syja 30.05.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Pięknie wykończony domek z angielską starannością i konsekwencją.Marzenia się spełniają!! dołączam się do życzeń,aby pośród pięknych przedmiotów zagościło szczęście,miłość i zrozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.05.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 No wreszcie Wcięło Cię na dobre po tej przeprowadzce, tak myślałam, że stres, ale i zatchnięcie szczęściem i takim uczuciem niedowierzania Kota po dobie już łazi po domu - super, nasz Whiskas tydzień chorował, nic nie jadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.05.2016 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Moi drodzy! Napisze zbiorowo: z całego serca dziękuję za zyczenia na nowa drogę życia, że tak powiem Doceniam tak miłe słowa i bardzo mnie one wspierają. Mieszkamy sobie 3 dni oswajamy pomału dom, ale o tym napisałam już w nowym poście w dzienniku. Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.05.2016 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Pusia, mnie dopiero dziś stres odpuszcza, ale skutkuje to totalnym leniem. Wczoraj byłam jeszcze nakręcona przeprowadzką więc dużo zrobiłam, a dziś dosłownie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.05.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Pusia, mnie dopiero dziś stres odpuszcza, ale skutkuje to totalnym leniem. Wczoraj byłam jeszcze nakręcona przeprowadzką więc dużo zrobiłam, a dziś dosłownie nic Odreaguj trochę na spokojnie. Nie możesz przecież zajechać się na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 31.05.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę się przeprowadzać, a jak już, to wezmę tylko torebkę i mała walizeczkę, a resztę zostawię. Albo wynajmę ekipę, by mi spakowała wszystko od łyżki po sofę. W swoim życiu jako dorosła osoba, przeprowadzałam się już 5 razy a będzie i szósty Ale Tobie życzę, żeby to była ostatnia przeprowadzka!! Muzyczka na całego, drink do ręki i radość z życia - przestaw się na taki tryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.05.2016 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Macie rację, trzeba odreagować. Ostatnie 2 tygodnie były bardzo napięte, więc musi to wszystko kiedyś puścić i chyba jest to dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts