bury_kocur 26.07.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Twój pokój jest dowodem na to, jak małymi środkami, dosłownie przy użyciu kliku elementów, zbudować wrażenie jakiegoś stylu. Piszę wrażenie, bo widać, że to blok, więc złudzenie nie jest całkowite - ale zrobiłaś to bardzo zręcznie. Na pierwszy rzut oka widać, co lubisz Masz taką niewymuszoną klasę i poczucie stylu, makowa_panienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcia1 26.07.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Mam nadzieję, że wyczerpująco odpowiedziałam Bardzo, dziękuję ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.07.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Kocurko, jesteś dla mnie aż nadto uprzejma. Dosłownie mnie zawstydzasz Tak, mieszkamy teraz w bloku. Mieszkanie jest urządzone prawie wcale, gdyż wiedzieliśmy, że będziemy je sprzedawać. Mieszkanie jest po babci męża, więc kuchnia jest jeszcze z meblami z lat 90, że o meblościance nie wspomnę (na szczęście słabo ją widać na zdjęciu ). Zakupiłam dosłownie podstawowe rzeczy - sofę, ławę, łóżko i lampy, reszta jest vintage Pomimo, że mieszkanie świeci pustkami to lubię jego klimat, bo to prawie mój styl w pełni jeśli chodzi o wykończenie . A już grudniowe klimaty ubóstwiam! Czerwony rządzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.07.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Bardzo, dziękuję ślicznie. Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 26.07.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Patrzę na te Nasze domki (Twój,gorbaga i mój) i... jeden projekt a już widać, że będą się od siebie różniły, jestem bardzo ciekawy jak to będzie wyglądało na samym końcu:) przy dobrych wiatrach niedługo wszyscy możemy być na podobnym etapie:) na etapie wykończeniówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.07.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ja już się nie mogę doczekać, jak zaczniemy kłaść podłogówkę i wstawimy piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 27.07.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Powiem szczerze Makowa, że zdjęcia kotków, dzieci, kwiatuszków itd w dziennikach budowy i następująca lawina słodkich komentarzy poniżej, mnie na tym forum wyprowadzają z równowagi i unikam ich jak mogę, zostając przy sprawach czysto budowlanych. Ale... Twój kot jest przepiękny! Możesz wrzucić jeszcze kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 27.07.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Super kocisko . Nasze też jest takie odważne. Drapie w drzwi i wyje miałłł miałłł, bo chce na spacer. Żonka ubiera z trudem obrożę i wychodzi na dwór. Zazwyczaj "długi" spacer kończy się po 20 sekundach:yes:. Zwierzak słysząc w oddali jakikolwiek samochód, kładzie się na ziemi, udaje krokodyla i w takiej pozycji biegnie do domu . Pomyślimy o budowie jakiegoś ogrodzonego wybiegu z atrakcjami. Niech tam kocisko spędza sobie wolny czas. Gorbag nie lubisz słodkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 27.07.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Gorbag nie lubisz słodkości ? Słodkości aż za bardzo. Ale nie lubię tiu tiu tiu, a takich wątków cała masa. Akurat najbardziej lubię takie dzienniki jak Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 27.07.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.07.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 gorbag, ja z Tobą już nie mogę wytrzymać uśmiałam się bardzo Niestety, będę pisać tutaj i o kocie i o kwiatkach i o chmurkach i o filiżankach. O budowie też. Pozdrawiam męską część czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 28.07.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Męska część dziękuje, pozdrawia i ze zrozumieniem przekopuje czeluście "budowlanych" wiadomości w poszukiwaniu sedana sprawy:D U nas na Marsie zazwyczaj nie ma czasu na pogaduchy, mamy młotki, piły, wiertarki, wkręty i śruby itd czyli tematy nie do wyczerpania. Mieszkanki Wenus nie zajmują się tak przyziemnymi sprawami, mają swoje kwiatki, stoliczki, zasłonki, kolorki i itd itp . Se la vie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaar 28.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 makowa panienko, wpadam po 4 dniach, a tu widzę dach, ściany działowe zaczynają powstawać. Wpadnę tu znowu za parę dni, a Ty napiszesz MIESZKAMY!!! Gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcia1 29.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Makowa panienko, Z której strony wiatrołapu masz schody?Jaką mają szerokość ? Ile miejsca zabrały z wiatrołapu?Co planujesz zrobić pod schodami? Wc? Jakiś schowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.07.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Męska część dziękuje, pozdrawia i ze zrozumieniem przekopuje czeluście "budowlanych" wiadomości w poszukiwaniu sedana sprawy:D Dzięki za zrozumienie choć trochę kobiecego podejścia do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.07.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 kamaar, nawet nie wiesz jak ja bym chciała móc tak napisać, że już przeprowadzka jutro! Byle do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.07.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Makowa panienko, Z której strony wiatrołapu masz schody? Jaką mają szerokość ? Ile miejsca zabrały z wiatrołapu? Co planujesz zrobić pod schodami? Wc? Jakiś schowek? Odpowiem niejako graficznie. Już od dawna zamierzałam wrzucić wizualizację nowego układu domu, więc ponieważ kogoś to zainteresowało a i ja mam dostęp do moich wizualek, to zaraz wrzucę je do dziennika. Mam nadzieję michcia, że po obejrzeniu planu wyjaśniło się wszystko. A, i schody zabrały z wiatrołapu mniej więcej 120cmx90cm. Edytowane 29 Lipca 2013 przez makowa_panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Super postępy na budowie. Tygrys rewelacyjny Co planujecie na dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 30.07.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Na dach chcemy blachodachówkę, jakiś rudawo-czerwony kolor. Ale nie wiem, czy w tym roku położymy go, być może dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witaj Makowa Panienko!Podglądam na bieżąco Twoje budowanie, ale nie zawsze się odzywam.Wasz domek w ostatnim, krótkim czasie urósł niemiłosiernie.Podzielam Twoją radość z tego faktu i rozumiem to doskonale, bo pamiętam, że w całym budowaniu były to przepiękne chwile.I ta towarzysząca ciągle niecierpliwość, żeby już szybciej, żeby już dalej.Ani się obejrzysz, jak będziesz urządzać swoje wnętrza, to też jest wspaniały czas.A Twoje kocisko przepiękne.Widać, że domowy z niego piecuch i przytulanka.Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts