agnieszkaaa3 29.03.2012 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Elfir, to front domu. Niezbyt czytelny opis W zasadzie to cały przód jest do obsadzenia, ale chcę zacząć od płotu żeby mieć punkt zaczepienia. Nie ukrywam, że zależy mi na częściowym osłonięciu od drogi, ale nie na wys. 5 metrów. Tak, żeby widok na dziki staw częściowo pozostał, no i żeby był ładny widok z okien . Na pozostałą część przed domem nie mam koncepcji, ale wydaje mi się że obsadzając rośliny wzdłuż płotu daję dobry początek na resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaaa3 01.04.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Postaram się wkleić mapkę (jak się nauczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.04.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Niemal kazdy krzew można ciąc utrzymując pożądaną wysokość.I każdy krzew powyżej 2 m będzie ci zasłaniał widok, bo znajdzie się powyżej poziomu oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts