lujski 01.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 nooo niezły mostek termiczny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.04.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 tak na szybko- jeżeli chcesz zobaczyc najnowsze dzieło działania gazu w domu to wejdź na strone http://www.moja-ostroleka.pl I postaw na pompę ciepła. Szkoda domu... A gazu jakoś nie lubiłem nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 01.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A gazu jakoś nie lubiłem nigdy... Nie ma bezpiecznych nośników energii, zwykle źle wykonane instalacje, lub nieprzestrzeganie podstawowych zasad obsługi są przyczynami podobnych wypadków. Nawiasem mówiąc to o wiele więcej nieszczęśliwych wypadków jest spowodowanych przez energię elektryczną niż przez gaz czy kotły na paliwa stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzadam 04.04.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie ma bezpiecznych nośników energii, zwykle źle wykonane instalacje, lub nieprzestrzeganie podstawowych zasad obsługi są przyczynami podobnych wypadków. Nawiasem mówiąc to o wiele więcej nieszczęśliwych wypadków jest spowodowanych przez energię elektryczną niż przez gaz czy kotły na paliwa stałe. Gaz jest moim zdaniem bezpieczny przy dobrze zrobionej instalacji. Nie ma prawa się nic stać. Ale już z kotłami na paliwo stałe... Kolega z pracy wyglądał przed Nowym Rokiem jak po spotkaniu z Gołotą w ciemnej ulicy, bo dostał w twarz drzwiczkami swojego pieca miałowego. Ja się parę lat temu "jedynie" części brwi pozbyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 05.04.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 ee gazowe pompy ciepa juz sa normalnie w sprzedazy tylko COP maja dosyc niski na poziomie 2, ale to i tak super wynik ... Nie bez znaczenia jest również fakt, że są już wdrażane do produkcji pc ze sprężarką na gaz - podobno ich koszt eksploatacji nie daje szans elektrycznym. Jaki jest koszt takiej zabawki, powiedzmy ze 15-20KW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lujski 06.04.2012 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 16500 - szkoda ze euro i to netto ! za jakies 12 kW - o wieksza nie pytalem - poki co troche droga zabawka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 03.01.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 jak jest ziemny to montuj ziemny (dobrą kotłownie z montażem masz za 10000 ) a i instalacja tańsza .Można swobodnie stosować grzejniki i podłogę bez ograniczeń (zawsze zapas mocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 03.01.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Mimo mojego nie lubienia gazu Uważam że jeżeli klient ma gaz na posesji to namawianie go na pompę trochę mija się z celem - chyba że nie chce mieć gazu bo i takie miałem przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 03.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A co wy się tak namiętnie w archeologów bawicie? Jakiś konkurs jest na nabijanie postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 03.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A co wy się tak namiętnie w archeologów bawicie? Jakiś konkurs jest na nabijanie postów? Oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts