futrzaki 31.03.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 WitamOd dłuższego czasu dostaje niechciana pocztę od Admina forum.Swojego czasu wysłałem w odpowiedzi taki mail.... niestety bez odzewu i bez zmiany stosowanej praktyki. Cytat: "Witam.Szanowny Panie Adminie. Wiadomości od Pana nie są wiadomościami prywatnymi a jako takie są anonsowane na maila.Owszem są to cenne informacje ale wolałbym sam decydować kiedy je przeczytam.Dostając powiadomienie o prywatnej wiadomości spodziewam się informacji od innych użytkowników forum.Wysyłanie więc takich informacji nie spowoduje że będę częściej odwiedzać forum muratora lub inne strony związane z muratorem. Wręcz przeciwnie zniechęca to mnie do otwierania poczty choć czasem dostaje pytania od innych zwykłych użytkowników. Proszę więc zastanowić się nad inną formą powiadamiania lub oznaczania informacji nie będących faktycznie wiadomościami prywatnymi." Nie wiem jak Państwo sie odnoszą do tego typu poczty ale ja nie mam czasu na czytanie "ulotek"PozdrawiamMichał Suskiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 LOL a skonfigurowałeś sobie twoje ustawienia w profilu? Bo pewnie masz zaznaczoną opcję, że chcesz otrzymywać korespondencję. Więc zamiast pisać takie elaboraty po prostu zmień sobie ustawienia http://images38.fotosik.pl/1469/b70055cfa68591ed.jpg Czasem ręce opadają... http://www.bandyci.org/img/sciana.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzaki 30.04.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Tak ręce odpadają. Bo maile od redakcji maja status wiadomości prywatnej. Więc odznaczenie tego kwadracika nic nie daje.Jak zaznacze że nie chce otrzymywać wiadomości prywatnych to równiez inni użytkownicy nic mi nie wyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ale prywatna wiadomość to nie e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts