Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego BW-47

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...

Uroczy domek. Działka w pięknej okolicy, trochę podobnej do mojej. Ja też miałam podobne priorytety przy zakupie działki, zwłaszcza odległość od miasta, mpk, czy - dość istotne dla mnie - brak linii energetycznych w zasięgu wzroku. No nie znoszę tych słupów, zwłaszcza tych ogromnych, wyglądają jak jakieś stwory ;)

Super, że zasadzacie działkę od początku. Nasza jest na to za mała, dopiero jesienią coś posadzę, jak skończymy stawiać ogrodzenie.

Powodzenia życzę! :bye:

Witaj makowa panienko :),

przyznam się, że ja też mam takie przewrażliwienie odnośnie słupów energetycznych ;). Na naszej działce teraz przebiega nitka, ale na szczęście już we wrześniu ( gdy rolnicy zbiorą plony) będzie zdjęta :) a na końcu naszej ulicy stanie stacja trafo:wiggle:

Ale swoją drogą kupując działkę sprawdzaliśmy w nocy, czy wieś jest odpowiednio oświetlona i czy latarnie są :), bo z latarką w zimie iść z przystanku też sobie nie wyobrażam ( chodzi głównie o dzieci)... ;).

Ale, żeby nie było tak kolorowo- dla mnie minusem jest odległość od sklepu :)- teraz w mieście mam 100 metrów, a tam to chyba z kilometr....

Edytowane przez konwalia31

• 5 weeks później...

Podczytuję po cichu.. jeśli chodzi o punkty świetlne nad stołem, to często ludzie wypuszczają luźny dłuższy kabel z kartongipu (o ile sufit podwieszany) w przypadku tynku na suficie sprawa się komplikuje..

poza tym chciałam dopisać, że bardzo ładny domek, a ogród już mi się podoba..

• 3 months później...