fantomek24 10.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 mój hydraulik tak zachwala wierzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Koleś, załóż post we właściwym dziale (czyli "OGRZEWANIE") a najlepiej użyj wyszukiwarki, jest kilkadziesiąt wątków o kotłach Buderusa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.04.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie jest to szczyt techniki, sprawdź czy masz w okolicy serwis. Porównaj sobie innych producentów, ja polecam Viessmanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 12.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Buderus ma bardzo szeroką paletę kotłów i akurat model GB162 jest w tej chwili jednym z najbardziej zaawansowanych kotłów kondensacyjnych na rynku. Jako jedni z pierwszych wprowadzili w tej klasie samoczyszczące wymienniki. Viessmann ma dobre sterowanie w postaci Vitronica 200 ale sama budowa kotła i wymiennika to żadna rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 13.04.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Buderus ma bardzo szeroką paletę kotłów i akurat model GB162 jest w tej chwili jednym z najbardziej zaawansowanych kotłów kondensacyjnych na rynku. Jako jedni z pierwszych wprowadzili w tej klasie samoczyszczące wymienniki. Viessmann ma dobre sterowanie w postaci Vitronica 200 ale sama budowa kotła i wymiennika to żadna rewelacja Cuda normalnie ten buderus wyprawia... A pamiętasz kondensat wiszący budka z wymiennikiem w formie zwiniętej rury od odkurzacza, tym to mnie rozwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts